Tarunhohtoiset fanituotteet, eli hahmojulisteet ja postikortit, tulevat myyntiin teatteritalon Lippikselle Turun Taiteiden yönä 16.8. Lippis on tuolloin avoinna klo 12-21.

Taru sormusten herrasta sai ensi-iltansa Päänäyttämöllämme 15.2.2018 Kevään esitykset täyttivät katsomon ilta toisensa perään ja upeasti toteutettu fantasiaseikkailu valloitti kaikenikäiset katsojansa. Taru jatkuu syksyllä, kun esitys palaa ohjelmistoomme 21.9. Viimeisen kerran se nähdään 28.12.2018. Syksyn esityskauden kynnyksellä teatteriin saadaan myyntiin rajoitettu erä TSH-keräilyjulisteita ja -postikortteja. Niiden myynti avautuu teatteritalon Lippiksellä 16.8. klo 12. Lippuja syksyn Taru sormusten herrasta -esityksiin on vielä jäljellä, ne nappaat verkkokaupasta, Lippikseltä tai teatterin myyntipalvelusta numerosta 02 262 0030.

Hahmojulisteita ja -kortteja on neljä erilaista. Julisteen (50 x 70 cm) hinta on 15 €, postikortin 4 €.
Suunnittelu: Otto-Ville Väätäisen kuvan pohjalta Marita Koivisto / Turun Kaupunginteatteri.
Myynnissä ainoastaan Lippiksellä, Itäinen Rantakatu 14, Turku.

Tässä esimakua fanituotteista: "Aragorn - Aamu on aina ollut ihmisten toivo."

Tuotteet perustuvat J. R. R. Tolkienin kirjalliseen tuotantoon. Tuotettu The Saul Zaentz Company / Middle-earth Enterprisesin luvalla ja sen antamalla lisenssillä. The Lord of the Rings ja siihen sisältyvät hahmot ja paikat ovat The Saul Zaentz Company / Middle-earth Enterprisesin rekisteröityjä tuotemerkkejä.