Turun Taiteilijaseura värittää heinä- ja elokuun ajan Aurajokirantaa kesänäyttelyllään. Se nähdään Turun Kaupunginteatterin 77 m²-kokoisella ulkonäytöllä.

 

Turun Taiteilijaseuran kuratoiman näyttelyn teokset pyörivät sarjoina teatterin esityskuvien ja muun taidesisällön lomassa. Puolet teoksista nähdään heinäkuun ajan, puolet elokuussa. Mukana on muun muassa maalauksia, grafiikkaa ja valokuvia yhdistyksen 62  jäsentaiteilijalta, kuten Erika Adamssonilta, Juha Allan Ekholmilta ja Sanna Vainionpäältä. Näyttelyn taiteilija- ja teoslista on nähtävissä Turun Taiteilijaseuran kotisivuilla www.turuntaiteilijaseura.fi.

 

Turun Taiteilijaseuran kesänäyttelykuvat ovat nähtävillä 29.6.–31.8. päivittäin klo 07–22. Näyttelyä voi ihailla ohikulkumatkallaan tai istahtamalla ravintola Kiven terassille Aleksis Kiven aukiolle. Kiven terassi on avoinna kesän ajan ti-pe klo 11–00 ja la 13-00.

 

Turun Taiteilijaseura ry on Turun alueen ammattitaiteilijoiden yhdistys, johon kuuluu 213 jäsentä. Yhdistyksen tavoitteena on jäsentensä etujen valvominen, kotimaisen taiteen edistäminen ja taiteen välittäminen yleisöille.

 

Lisätietoja kesänäyttelystä antaa Turun Taiteilijaseura ry:n toiminnanjohtaja Riina Kotilainen: toiminnanjohtaja@turuntaiteilijaseura.fi / 045 896 2918.

 

Kuva: Ollipekka Kangas: Summer 2 (2017, kollaasi, digitaalinen kuva)