Kevätsää se vain viivyttelee, mutta aurinkoisen tunnelman lisäämiseksi laitoimme ilmoille lipputarjouksia kevään viimeisiin teatteriesityksiin.

Seuraavat esitykset pääset katsomaan 2 yhden hinnalla -lipputarjouksella:

  1. Seitsemän veljestä 2.5. klo 19 / 3.5. klo 19 (norm. 39 € kpl)
  2. Parasta elämässä 3.5. klo 19 / 12.5. klo 14 & 19 / 18.5. klo 19 (norm. 38 € kpl)
  3. Dreamteam 5.5. klo 14 & 19 / 9.5. klo 19 (norm. 38 € kpl)

Osta tarjousliput täältä!

Lauri Maijalan kehuttu ja kohuttu versio Aleksis Kiven Seitsemästä veljeksestä pyörii enää muutaman esityksen verran, nyt kannattaa siis kiiruhtaa lippukaupoille. Martti Suosalon hyväntuulinen monologi Parasta elämässä koskettaa ja saa huomion kiinnittymään siihen hyvään, mikä tekee elämästä elämisen arvoista. Dreamteam taas on kupliva ja kirpakka draamakomedia elämänhallintafirmaa perustavista naisista.
 
2 yhden hinnalla -tarjoukset koskevat vain uusia varauksia ja alennus lasketaan aina peruslipun hinnasta. Tarjous on voimassa niin kauan kuin lippuja riittää.

Illallistarjous pe 4.5.:
Seitsemän veljestä -menu 99 € / 2 hlöä

Seitsemän veljestä -esitys täydentyy upealla teatteri-illallisella, jonka maut vievät Impivaaran maisemiin. Perjantaina 4.5. esitykseen tuleville tämä menu on luvassa tarjoushintaan 99 € / 2 hlön illallinen.

Teatteri-illallisen valmistavat ravintola Mamista tutut huippukokit. Se tarjoillaan teatterin lämpiössä klo 17.30 alkaen. Illallinen maksetaan paikan päällä. Tajolla on myös menuun sovitettu viinipaketti.

Varaa illallinen to 3.5. klo 19 mennessä osoittesta: sanna.kiviranta@turku.fi