Turun Kaupunginteatteri ottaa lipunmyynnissä käyttöön uuden hinnoittelutavan, jonka myötä lipun hinta riippuu siitä, missä osassa katsomoa paikka sijaitsee. Katsomon painopisteiden mukaan rakentuva hinnoittelu mahdollistaa sen, että jatkossa teatteriin pääsee edullisemmin.

Turun Kaupunginteatteri siirtyy Päänäyttämön ja Pienen Näyttämön osalta lohkohinnoitteluun. Sen myötä eri hintavaihtoehtoja on tarjolla aiempaa enemmän. Katsomot on jaettu kolmeen eri hintalohkoon sen mukaan, miten hyvin paikoilta näkee näyttämölle.

"Hinnoittelutapa on entuudestaan tuttu monesta teatterista, sillä harvoin katsomopaikat ovat keskenään tasa-arvoisia. Lohkohinnoittelu antaa katsojalle entistä suuremman mahdollisuuden vaikuttaa omaan teatterikokemukseensa. Lisäksi se avaa yhä useammille mahdollisuuden tulla teatteriin”, kertoo Turun Kaupunginteatterin toimitusjohtaja Arto Valkama.

Tutut alennusryhmät säilyvät ja tarjoamme jatkossakin omiin esityksiimme edullisempia lippuja eläkeläisille ja opiskelijoille kaikkiin katsomolohkoihin. Työttömät ovat uudistuksen myötä samassa alennuskategoriassa opiskelijoiden kanssa. Vierailuesitysten hinnoittelu on jatkossakin esityskohtaista. Palvelumaksut sisältyvät jatkossa teatterilipun hintaan ja lipun hinta onkin sama ostopaikasta riippumatta.

Lohkohinnoittelu on voimassa 14.3.2018 alkaen ja se koskee kaikkia syksyn esityksiämme. Päänäyttämön ja Pienen näyttämön katsomokartat näet täältä.

Lisätiedot:

Anna Roos
Myynti- ja markkinointipäällikkö
Turun Kaupunginteatteri
+358 40 376 6475
anna.roos@turku.fi