Kolmas Tila järjestää kolme Legenda pienestä luusta -esitystä edeltävää avointa keskustelutilaisuutta Turun Kaupunginteatterin Kabinetissa.

Seppo Parkkisen kirjoittama Legenda pienestä luusta on huimaava merilintujen opastama matka, jonka tienviittana toimivat luonnontieteellinen, arkeologinen ja historiallinen tieto sekä mielikuvitus, joka ulottuu sinne, minne tieto ei yllä.

Yleisöllä on mahdollisuus tutustua esityksen teemoihin kiinnostavien vieraiden johdattelemana kolmena iltana, juuri sopivasti ennen esitystä: 28.2., 1.3. ja 7.3. kello 17.30-18.30 Turun Kaupunginteatterin Kabinetissa (lämpiön kolmas kerros). Kolmas Tila -ryhmän järjestämiin tilaisuuksiin on vapaa pääsy. Voit siis osallistua vaikka kaikkiin!

Teemat ja vieraat ovat:

28.2. "Legendan elementit"
Näytelmäkirjailija Seppo Parkkinen kertoo näytelmän synnystä ja sitä edeltäneestä tutkimustyöstä. Haastattelijana Kolmannen Tilan tiedehenkilö Annamari Konttinen.

1.3. "Mitä linnut kertovat meistä (mutta me emme kuule): ihmisen ja muiden lajien säilymisestä”
Ympäristöekologian dosentti Mia Rönkä on perehtynyt antroposeeniin, ihmisen muokkaaman luonnon aikakauteen. Keskustelukumppaneina näytelmäkirjailija Seppo Parkkinen ja Annamari Konttinen.
Alun perin ohjelmassa ollut kirjallisuudentutkija Elsi Hyttinen joutui perumaan tulonsa sairastumisen vuoksi.

7.3. "Ihminen ja eläin arkeologisessa luututkimuksessa"
Arkeologi Auli Bläuer kertoo, miten sanaton menneisyytemme voi puhua meille. Keskustelukumppaneina ohjaajat Susanna Airaksinen ja Juha Malmivaara sekä Annamari Konttinen.

Tapahtuma Facebookissa.

Legenda pienestä luusta esitysliput 02 262 0030 / lippu.fi.