Lisäsimme Turun Kaupunginteatterin kevääseen 2018 useita mahtavia vierailuja. Tutustu ja varaa liput oitis!

Liput ja tarjoilut verkosta

Teatterin verkkokaupasta saat ostettua lippujen lisäksi etukäteen väliaikatarjoilut sekä teatteri-illalliset viikonloppuesitysten yhteyteen. Myös vaatesäilytyksen voi maksaa etukäteen.

 

Keväällä teatterilla pitää kiirettä, sillä syksyltä tuttujen esitysten lisäksi ensi-iltansa saavat Taru sormusten herrasta, Dreamteam, Pesärikko, Parasta elämässä ja Kolmannen Tilan Legenda pienestä luusta. Päänäyttämöllä vierailevat Kiviä taskussa sekä Jukka Puotila goes Turku -show. Eikä siinä ollutkaan vielä kaikki, vaan myyntiin aukesivat juuri nämä lisävierailut:

Loiriplukari 17.2.2018 klo 19 Pienellä näyttämöllä
Mitä saadaan kun yhdistetään Vesa-Matti Loiri -imitaatio, keikka, päiväkirjaklubi ja stand up show? Olkaa hyvät, Loiriplukari on valmiina viihdyttämään!
Loiriplukari on Kalle Taivaisen vahingossa syntynyt Vesa-Matti Loiria kunnioittava imitointiprojekti, jossa taide ja huumori kohtaavat omituisella tavalla. Turun Kaupunginteatterissa nähdään ainutlaatuinen esitys, joka pohjautuu Taivaisen teinipäiväkirjojen tarinoihin. Stand upin ja keikan välimaastossa liikkuvassa show'ssa mukana seikkailee myös useita nimekkäitä vierailijoita.

Grus Grus Teatterin lastenteatteriesitys Koivuhiiri ja päästäinen, ensi-ilta 20.3.2018 Sopukassa
Suuren veden ympäröimä saar kaukana, kaukana… Eräänä päivänä Koivuhiiri tipahtaa omasta kotipuustaan saaren väen keskuuteen. Koivuhiiren ja päästäisen tarina on seikkailu, jonka teemoina ovat erilaisuuden hyväksyminen ja pelkojen voittaminen, rakkaus ja ystävyys. Kiitetyn Grus Grus Teatterin ennennäkemätön tulkinta Esko-Pekka Tiitisen satukirjasta, jossa yhdistyy kekseli-äällä tavalla piirtäminen ja perinteinen sadunkerronta.  Luvassa visuaalisesti näyttävää ja sydäntä lämmittävää koko perheen teatteria. Koivuhiiri ja päästäinen valittiin Lastenteatterin Itujen näyttämöllä vuoden 2018 Itu-palkinnonsaajaksi. Ikäsuositus alk. 4-vuotiaat, kesto 40 min.

Eija Ahvon ja Susanna Haaviston Yhdessä 40 v. -konsertti 14.4.2018 klo 19 Pienellä näyttämöllä
Kahden pienen naisen äänet kohtasivat 40 vuotta sitten Helsingin Kaupunginteatterin pienellä näyttämöllä. Syntyi ääniystävyys.
Eija Ahvo ja Susanna Haavisto puhkeavat nelikymppiseen kukkaan Esa Helasvuon yhden miehen suuren orkesterin herkällä kämmenellä. Kuvat kulkevat taustalla menneistä muistutellen. Laulaminen on näille naisille yhteistä hengittämistä, elämän ravintoa ja tunteiden jakamista. Se on enemmän kuin nuotteja, tahtilajeja, sanoja tai kirjaimia. He ovat tarinoiden kertojia ja laulunkielen taitajia. Heidän mielestään se on kielitaito, jota ymmärretään kaikkialla. Yhdessä 40 v. -konsertti syntyy lauluista, jotka on laulettava juuri nyt. Laulut muodostavat tarinan, jonka kuulija itse kirjoittaa itselleen. Kohotetaan malja laululle!

Kari Hevossaaren ja Jukka Nykäsen Rakkauden ja kuoleman lauluja 18.4.2018 klo 19.00 Pienellä näyttämöllä
Kaikki parhaat laulut kertovat joko rakkaudesta tai kuolemasta. Tässä esityksessä on mukana parhaimmistoa molemmista aiheista. Eli maailman parhaita lauluja! Syvästä tulkinnasta ja mestarillisesta säestyksestä vastaavat laulaja Kari Hevossaari ja pianisti Jukka Nykänen. Konsertti kuultiin ensimmäisen kerran 3.4.2017 Helsingissä, loppuunmyydyssä KOM-ravintolassa. Kesto noin kaksi tuntia väliajan kanssa.

FORK on tour 2018 11.5.2018 klo 19 Päänäyttämöllä
Suurmenestykseen yltänyt a cappella -ryhmä Fork kierää taas esittäen suosikkinumeroitaan vuosien varsilta. Käsittelyyn otetaan hittejä sekä menneiltä vuosikymmeniltä että tuoreilta listoilta ja tyylit vaihtelevat hevistä klassiseen ja rokista EDM:ään. Luvassa on taattua Forkin laulutaituruutta, valoshow´ta ja hullua huumoria. Kesto 2 t 20 min väliaikoineen. Show on englanninkielinen.

Tero Saarinen Companyn Breath 22.5.2018 klo 19 Päänäyttämöllä
Vangitsevasta esiintyjyydestään tunnetut koreografi-tanssija Tero Saarinen ja harmonikkataiteen uudistaja Kimmo Pohjonen ottavat duetossaan mittaa toisistaan äänen ja liikkeen voimaverkossa. Breath kietoo yhteen elävää musiikkia, tanssia ja visuaalisuutta – beckettmäisellä elämän pohdinnalla ja absurdilla huumorilla maustettuna. Maailman ensi-iltansa huhtikuussa 2018 Kanadassa saava Breath on jo nyt herättänyt merkittävää kansainvälistä kiinnostusta.