Aura of Puppetsin ja Turun Kaupunginteatterin yhteistuotantoesitys esitellään avoimessa infotilaisuudessa juuri remontista valmistuneessa Sopukassa 10.10. klo 11.

Prinsessa Hamletin avoimessa infotilaisuudessa raotetaan esityksen taustoja ja tekoprosessia. Tilaisuus järjestetään Turun Kaupunginteatterin Sopukassa tiistaina 10.10. klo 11-12. Tervetuloa kuulemaan työryhmän tunnelmia perjantain ensi-illan alla, tilaisuus on kaikille avoin!

Prinsessa Hamlet on E. L. Karhun näytelmä mielen paloista, peloista ja syvyyksistä. Voimakkaan kuvallisessa esityksessä turkulainen nukketeatteriosaaminen näyttää parhaimmat kyntensä ja tulkitsee avantgardistisen tekstin lähes ihmisen kokoisilla nukkehahmoilla. Aikuisille suunnattu nukketeatteriesitys on Turun Kaupunginteatterin ja Aura of Puppetsin ensimmäinen yhteistuotanto. Esityksen ohjaa yksi suomalaisen nykynukketeatterin kärkinaisista Merja Pöyhönen ja työryhmästä löytyy useita viime vuosien nukketeatterimenestysten taustalta tuttuja nimiä. Esityksen musiikin on säveltänyt jazzmusiikin saralla uraa uurtanut Valtteri Laurell Pöyhönen.

Prinsessa Hamlet viimeistelee ”Suuruudenhullua shakespearea nukeilla” -trilogian, jonka Tehdas Teatterissa nähdyt Myrsky (2013) ja Romeo & Julia (2015) ovat jo osaltaan kirjoittaneet suomalaista nukketeatterihistoriaa.

Tervetuloa kuulemaan lisää mediatilaisuuteen!

Kuva esityksen harjoituksista: Maija Kurki