Teatteritalo on pian auki – ensi-illat, avoimien ovien päivä ja teatteriravintola odottavat vierailuasi!

Teatteritalon kolme vuotta kestäneen remontin valmistumista ja syyskauden avausta juhlistetaan Viimeinen laiva -musikaalin ensi-illalla 15.9. sekä avoimien ovien tapahtumalla Turun päivänä 17.9. Tuona sunnuntaina ovemme ovat auki klo 10–17 ja kaikilla on mahdollisuus katsastaa, millaisissa puitteissa Turun Kaupunginteatteri toimii nyt. Ohjelmassa on muun muassa maistiaisia esityksistä, opastettuja kierroksia ja valokuvanäyttely.

Täydellisen peruskorjauksen myötä myös palvelumme uudistuivat. Nyt teatteritalosta saa myös ruokaa. Ravintola Kivi palvelee 11.9. alkaen lounasaikaan ja viikonloppuesitysten yhteydessä voi nauttia kolmen ruokalajin teatteri-illallisen. Lipunmyyntitoimiston yhteydessä toimii 12.9. alkaen myös kulttuurikahvila Lippis. Se on kuin kurkistusikkuna teatteritalon arkeen. Voit pistäytyä kahvilla, tutustua esityksiin ja varata liput kätevästi samalla käynnillä.

Syyskaudella nähdään avajaismusikaalin lisäksi Suomi100-juhlavuoden ohjelmaan kuuluvat Seitsemän veljestä ja Paavo – lentävä turkulainen. Luvassa on myös tiivistunnelmaista scifiä ja aikuisten nukketeatteria, kun Kybersielut ja Prinsessa Hamlet tuovat räväkän tuulahduksensa ohjelmistoomme.

Talo on pian auki – tervetuloa elämysten pariin!