Haluatko kirjoittaa tai tubettaa teatterista? Kuulla ja nähdä vähän enemmän kuin tavallisena katsojana?

Haemme kotikriitikkoja kirjoittamaan Turun Kaupunginteatterista ja esityksistämme. Tarjoamme valituille kotikriitikoille liput ja väliaikatarjoilut kaikkiin esityksiimme sekä mahdollisuuden tutustua teatteriin pintaa syvemmältä. Toiminta on kuukausittaista, eikä vaadi omaa blogialustaa. Kotikriitikot voivat myös itse vaikuttaa toiminnan sisältöön.

Hae mukaan, jos olet

  • kirjoitustaitoinen (blogi), sanavalmis (vlogi) ja kiinnostunut teatterista.
  • vähintään 16-vuotias, yläikärajaa ei ole.
  • voit sitoutua kotikriitikkotoimintaan kaudeksi 2017-2018. Sinun ei tarvitse olla turkulainen, mutta Turun Kaupunginteatteri ei korvaa vierailuista koituvia mahdollisia matkustus- tai majoituskuluja.

Näin haet:

Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen iida.rekonen@turku.fi otsikolla "Kotikriitikkohaku" 27.8. mennessä. Kerro itsestäsi ja suhteestasi teatteriin koneella kirjoitetun A4-liuskan verran. Voit liittää hakemukseen myös max. 5 min videon. Ilmoitamme valituille kotikriitikoille 11.9. mennessä.

Iida auttaa alkuun

Kotikriitikko-toiminnasta vastaa Turun Kaupunginteatterin yleisötyön koordinaattori Iida Rekonen. Hän perehdyttää valitut bloggaajat aluksi teatterin kriittiseen katsomiseen ja siitä kertomiseen. Kotikriitikkona saat vapaalipun esityksiimme ja pääset näkemään harjoituksia ja kiertämään kulisseissa. Toiminta muotoutuu myös kotikriitikkojen omien toiveiden mukaan.


Hae mukaan, tästä tulee hauskaa!