Tom of Finland -musikaalin kappale Glad To Be Gay on julkaistu Spotify-suoratoistopalvelussa. Kilkkaa ja kuuntele!

Kuuntele alta Tom of Finland -musikaalin kappale Glad To Be Gay. Kappaleen ovat säveltäneet ja tuottaneet Jori Sjöroos ja Jussi Vahvaselkä ja sen on sanoittanut Tuomas Parkkinen.

Eikö upotus toimi? Klikkaa tästä tai kirjoita Spotifyn hakukenttään "Glad To Be Gay".

Tom of Finland -musikaalissa on 20 musiikkinumeroa ja monenlaisia tyylilajeja balladeista tangoon. Musikaalin säveltäjien mukaan Glad To Be Gay -kappaleessa tiivistyy koko musikaalin läpäisevä hauska ja vapaa tunnelma.

”Glad To Be Gay on erittäin hyväntuulinen, 1970-luvun hengessä soiva discobiisi. Village People ja 70-luvun disco alkoivat heti soida päässä, kun näimme otsikon ’Glad To Be Gay’ musikaalin juonitiivistelmässä”, säveltäjä-tuottaja Jori Sjöroos sanoo.

Sjöroos kertoo, että Spotifyssa julkaistava versio kappaleesta on erilainen kuin viikon päästä ensi-iltansa saavassa teatteriesityksessä kuultava musiikkinumero. Äänitetty versio kertoo Touko Laaksosen kunniaksi San Franciscossa järjestettävistä juhlista.

”Kappale ei ole musikaalissa tällaisenaan, vaan eri kohtauksissa on siitä teemoja ja osia. Digattiin biisistä niin paljon, että haluttiin julkaista se, musikaalin kylkiäiseksi ja omaksi huviksi”, Sjöroos sanoo.

Lue lisää Tom of Finlandista.