Yksityistilaisuudet

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoja:

Ravintolapäällikkö Sanna Kiviranta

sanna.kiviranta@turku.fi

 

Turun Kaupunginteatterin upeat ja täysin remontoidut tilat ovat ensisijaisesti käytössä teatteriesityksiin, mutta esitysaikataulun ulkopuolella tilat ovat vuokrattavissa erilaisiin yleisötapahtumiin, yritystilaisuuksiin ja juhliin.

Teatteritalo tarjoaa sinulle kaiken mitä tilaisuuteesi tarvitset: yhden tai useamman kuudesta vuokrattavasta tilastamme, ruokatarjoilut ravintola Mamista tuttujen huippukokkien toteuttamana sekä modernin tekniikan. Mikäli esityskalenteristamme ei löydy tilaisuuteenne sopivaa ohjelmaa, voimme räätälöidä teille sellaista. Kaikkiin tiloihimme on esteetön pääsy.

Kokoukset ja konferenssit

Konferensseihin ja seminaareihin tarjoamme kolmea erilaista tilaa: Sopukka (100 hlöä), Pieni Näyttämö (300 hlöä) ja Päänäyttämö (650 hlöä). Upean jokinäkymän omaavissa lämpiötiloissa järjestetään tilaisuuksiin liittyvät kahvitukset sekä cocktailtilaisuudet. Pienemmille kokouksille ja workshopeille on käytössä Erkkeri (50 hlöä) ja Kabinetti (30 hlöä). Kokouslounas tarjoillaan teatterin laadukkaassa lounasravintolassa. Workshop-päivän koko ohjelma saadaan saman katon alta, kun kokoustiloista siirrytään nauttimaan teatterin kolmen ruokalajin illallista ja sen jälkeen seuraamaan teatteriesitystä.

Pikkujoulutilaisuudet

Juhlatilaisuuden järjestämisessä vain mielikuvitus on rajana! Halutessasi saat meiltä valmiin juhlapaketin 2-500 henkilön juhliin, tai voimme räätälöidä tilaisuuteesi jotain aivan ainutlaatuista. Tarjoilut tulevat aina teatterin ravintolasta, jolloin voit helposti yhdellä puhelinsoitolla saada tilaisuuteesi tilan, ohjelman ja tarjoilut. Laita meille tarjouspyyntö, niin esittelemme ratkaisuvaihtoehtomme!

Kesäjuhlat

Kaupunginteatterin toisen kerroksen lämpiön ikkunoista avautuu huikea näkymä auringossa kimmeltävälle Aurajoelle.

Meillä tilaisuutesi toteuttavat ammattilaiset ja voit itse keskittyä tärkeimpään, eli juhlaan ja vieraisiin.

Katso kuvat tai tee kierros teatterin vuokrattavissa tiloissa täällä.

AM Security Oy:n asiakastilaisuus Pienellä näyttämöllä 2018
 
Tervetuliaismaljat tarjolla teatterin juuri remontoidussa lämpiössä 2017.