Väliaikatarjoilut

Turun Kaupunginteatterin väliaikatarjoilut voit ostaa verkkokaupastamme tai tuntia ennen esityksen alkua lämpiön väliaikamyyntitiskiltä (Virastotalon puoleinen ikkunaseinä). Tarjoilut voit myös käydä ostamassa Lippiksestä eli kaupunginteatterin aulan lippumyymälästä. Huomioithan että perjantain ja lauantain esityksiin väliaikatarjoilujen myynti loppuu torstaina klo 19.00. Tiistain, keskiviikon ja torstain esityksiin myynti loppuu maanantaina klo 16.00.

Ennakko- ja ryhmävaraukset:

Ennakkovarauksen voit tehdä myös myyntipalvelustamme numerosta 02 262 0030. Toivomme että yli 15 hengen ryhmät tekevät tilauksensa viimeistään viisi arkipäivää ennen näytöstä.

Maksutapoina ennakkovarauksessa on laskutus (laskutuslisä 10 €) tai tarjoilut voi maksaa myös esitykseen tullessa viimeistään puoli tuntia ennen näytöksen alkua lämpiön väliaikamyyntitiskille (eli iltanäytöksissä klo 18.00-18.30 välisenä aikana tai päivänäytöksissä klo 13.00-13.30 välisenä aikana). Puoli tuntia ennen näytöstä lunastamattomat varauksen purkautuvat automaattisesti.

Huomioithan että perjantain ja lauantain esityksiin väliaikatarjoilujen ennakkovarausten teko loppuu torstaina klo 19.00. Tiistain, keskiviikon ja torstain esityksiin ennakkovarausten teko loppuu maanantaina klo 16.00.

Tulostettava hinnasto:

Avaa tästä väliaikatarjoiluesitteemme.

Avaa tästä väliaikatarjoilut ryhmille (yli 20 hlöä).

 

Nimikkoleivokset:

Suomen paras leipomo 2015 -kilpailun voittanut MBakery loihtii Turun Kaupunginteatterin Päänäyttämön näytelmiin nimikkoleivokset, joita et saa mistään muualta:

Varissuo-musikaalin #vakke-leivos (2018)
 
Leivos joka menee pieleen (2018)

 

Seitsemän veljestä -esityksen Kivi-leivos (2017)

Viimeinen laiva -musikaalin nimikkoleivos (2017)

 

tof_leivos.jpg
 
Tom of Finland -musikaalin nimikkoleivos (2017)
kaikki-oikein_leivos.jpg
 
Kaikki oikein -näytelmän nimikkoleivos (2015)