Väliaikatarjoilut

Turun Kaupunginteatterin väliaikatarjoilut voit ostaa verkkokaupastamme tai tuntia ennen esityksen alkua lämpiön väliaikamyyntitiskiltä (Virastotalon puoleinen ikkunaseinä). Tarjoilut voit myös käydä ostamassa Lippiksestä eli kaupunginteatterin aulan lippumyymälästä. Huomioithan että perjantain ja lauantain esityksiin väliaikatarjoilujen myynti loppuu torstaina klo 19.00. Tiistain, keskiviikon ja torstain esityksiin myynti loppuu maanantaina klo 16.00.

Ennakko- ja ryhmävaraukset:

Ennakkovarauksen voit tehdä myös myyntipalvelustamme numerosta 02 262 0030. Toivomme että yli 15 hengen ryhmät tekevät tilauksensa viimeistään viisi arkipäivää ennen näytöstä.

Maksutapoina ennakkovarauksessa on laskutus (laskutuslisä 10 €) tai tarjoilut voi maksaa myös esitykseen tullessa viimeistään puoli tuntia ennen näytöksen alkua lämpiön väliaikamyyntitiskille (eli iltanäytöksissä klo 18.00-18.30 välisenä aikana tai päivänäytöksissä klo 13.00-13.30 välisenä aikana). Puoli tuntia ennen näytöstä lunastamattomat varauksen purkautuvat automaattisesti.

Huomioithan että perjantain ja lauantain esityksiin väliaikatarjoilujen ennakkovarausten teko loppuu torstaina klo 19.00. Tiistain, keskiviikon ja torstain esityksiin ennakkovarausten teko loppuu maanantaina klo 16.00.

Tulostettava hinnasto:

Avaa tästä väliaikatarjoiluesitteemme.

Nimikkoleivokset:

Suomen paras leipomo 2015 -kilpailun voittanut MBakery on loihtinut Turun Kaupunginteatterin näytelmiin nimikkoleivokset:

Seitsemän veljestä -esityksen Kivi-leivos (2017)

Viimeinen laiva -musikaalin nimikkoleivos (2017)

 

tof_leivos.jpg
 
Tom of Finland -musikaalin nimikkoleivos (2017)
kaikki-oikein_leivos.jpg
 
Kaikki oikein -näytelmän nimikkoleivos (2015)