Teatteri-illalliset

Teatterimenut

Näytelmä joka menee pieleen -menu 52 € /hlö

Härkäcarpaccio, pikkelöityjä sieniä ja lehtipersiljakastiketta
Paistettua siikaa, äyriäispilahvia ja katkarapukastiketta
Paahdettu valkosuklaa ganache ja karhunvatukkasorbettia

Hamlet -menu 48 €/hlö

Smörrebröd
Paahdettua turskaa, maa-artisokkaa ja ruskistettua voita
Maustekakkua ja kardemummajäätelöä

Komisario Palmun erehdys -menu 48 € / hlö

Maalaispate ja Cumberlandin kastiketta
”Marskin kuha”
Hovijälkiruoka

 

Teatteri-illalliset Kivessä

Turun Kaupunginteatterin upeat teatteri-illalliset tarjoillaan ravintola Kivessä, Aleksis Kiven aukion laidalla sijaitsevassa ravintolatilassa perjantaisin klo 16-21.30 ja lauantaisin klo 12-21.30.

Kiven taustalta löytyy ravintola Mamia jo kymmenen vuotta Vähätorilla pyörittänyt yrittäjäkolmikko. Menu on Mamin tyyliin mutkaton, korkealaatuinen ja lähituottajien raaka-aineita kunnioittava.

Varaa illallinen tai poikkea syömään

Teatteriravintola Kivi palvelee kaikkia teatterin asiakkaita ja toivottaa muutkin nauttimaan ravintolan tunnelmasta. Ravintola Kivessä voit nauttia joko päänäyttämön mukaisen esityksen teemamenun tai valita herkkuja viikoittain vaihtuvalta à la carte- listalta. Illallistarjoilu alkaa klo 16. Jos haluat nauttia teemamenun ennen esitystä, kannattaa varaus tehdä viimeistään klo 17.30 alkaen. Suosittelemme pöytävarausta ja yli kahdeksan hengen seurueilta ennakkotilausta.

Tee pöytävaraus: tableonline.fi

 

Muistathan, että Kivessä tarjoillaan myös arkisin lounasta!
Tietoa ryhmien ruokailuista teatterissa löydät täältä.

 

Teatterimenut

Näytelmä joka menee pieleen -menu 52 € /hlö

Härkäcarpaccio, pikkelöityjä sieniä ja lehtipersiljakastiketta
Paistettua siikaa, äyriäispilahvia ja katkarapukastiketta
Paahdettu valkosuklaa ganache ja karhunvatukkasorbettia

Hamlet -menu 48 €/hlö

Smörrebröd
Paahdettua turskaa, maa-artisokkaa ja ruskistettua voita
Maustekakkua ja kardemummajäätelöä

Komisario Palmun erehdys -menu 48 € / hlö

Maalaispate ja Cumberlandin kastiketta
”Marskin kuha”
Hovijälkiruoka