Teatteri-illallinen

Syksyn 2017 illallismenut:

Viimeinen Laiva -menu

"Fish and chips”
Glaseerattua naudan kylkeä ja tummaa olutkastiketta
Omenaa, vaniljajäätelöä ja kinuskia

Hinta 52 € / hlö

Viimeinen Laiva – menun viinipaketti
Chablis La Chablisienne Le Finage 12 cl
Diamond Collection Zinfandel 16 cl
Calvet Reserve du Ciron Sauternes 8 cl

Hinta 30 €

 

Seitsemän Veljestä

Ruisleipää ja suolasiikaa
Pitkään haudutettua ja prässättyä härkää ja “kaskinaurista“
Karpalovanukas

Hinta 54 € / hlö

Seitsemän veljestä – menun viinipaketti
Diamond Collection Pinot Grigio 12 cl
Leonardo Chianti Riserva 16 cl
Santa Carolina Late Harvest Sauvignon Blanc 8 cl

Hinta 26,50 €

 

Kolmen ruokalajin illallinen tarjotaan Turun Kaupunginteatterin lämpiön parvella ja erkkerissä aina ennen perjantain ja lauantain iltanäytöksiä sekä yli 10 henkilön ryhmille myös muina päivinä. Illallistarjoilu alkaa perjantaisin klo 17.30 ja lauantaisin klo 17.00. Toivomme, että asiakkaat ovat tuolloin paikalla, jotta illallinen ehditään nauttia rauhassa ennen esityksen alkua.

Illallismenun loihtivat ravintola Mamista tutuksi tulleet keittiömestarit Marko Rauhala ja Mikko Piipponen. Jokaisen päänäyttämön esityksen teema maistuu sen nimikkomenussa.

Illallinen tarjoillaan vain ennakkovarauksesta, joka tulee tehdä viimeistään neljä päivää ennen esitystä. Teatterin myyntipalvelu ottaa vastaan ennakkovarauksia numerossa 02 262 0030. Seitsemän veljestä- ja Viimeinen laiva -illallisen voit ostaa myös lippu.fi-verkkokaupasta (klikkaa menun nimeä).