Lahjakortit

Ilahduta ystävääsi, muista läheistäsi, yllätä iloisesti – teatteri on elämys.

Lahjakortin hankkiminen: Turun Kaupunginteatterin lahjakortin voi ostaa haluamalleen summalle ja se on voimassa vuoden ostopäivästä. Lahjakortteja voi ostaa Lippu.fi -verkkokaupasta, teatteritalon lippumyymälä Lippikseltä ja Lippupisteen toimipisteistä (ei R-kioskit). Lahjakorttiostosta ei voi maksaa henkilökohtaisilla etukorteilla tai -rannekkeilla (esim. Tyky, e-passi, Smartum).

Lahjakortin käyttäminen: Turun Kaupunginteatterin lahjakortilla voi lunastaa lippuja kaikkiin kaupunginteatterin esityksiin. Lahjakortilla voi maksaa myös väliaikatarjoiluja, vaatesäilytyksen tai käsiohjelman.

Lahjakortti ei käy maksuvälineenä verkkokaupassa, mutta sillä voi maksaa ostokset teatteritalon Lippiksellä ja Lippupisteen toimipisteissä (ei R-kioskit). Lahjakortin voi käyttää osissa ja se on voimassa vuoden eteenpäin viimeisestä käyttökerrasta.

Muut lahjakortit: Turun Kaupunginteatterissa voit maksaa teatteriliput myös Lippupisteen lahjakortilla. Emma Teatterin lippuja voit maksaa myös Ticketmasterin lahjakortilla.

Osta lahjakortti verkkokaupasta.