Palvelut ja liput

Näyttämöiden katsomokartat

Uusitussa teatteritalossa toimii kolme näyttämöä: Päänäyttämö, Pieni näyttämö ja Sopukka.

Lataa Päänäyttämön  katsomokartta (pdf)

Lataa Pienen näyttämön katsomokartta (pdf)

Sopukassa on numeroimaton katsomo, joka muuttuu kulloisenkin esityksen mukaan.

Turun Kaupunginteatteri toimii paraatipaikalla Aurajoen rannalla, kävelymatkan päässä Turun kauppatorista. Löydät teatteristamme palvelut juuri sinun ja ryhmäsi tarpeisiin.

Teatteriliput

Turun Kaupunginteatteri otti 14.3.2018 lipunmyynnissä käyttöön uuden hinnoittelutavan, jonka myötä lipun hinta Päänäyttämöllä ja Pienellä näyttämöllä riippuu siitä, missä osassa katsomoa paikka sijaitsee. Sen myötä eri hintavaihtoehtoja on tarjolla aiempaa enemmän. Lohkohinnoittelu ei koske kevään 2018 esityksiä.

Tarjoamme omiin esityksiimme edullisempia lippuja eläkeläisille, opiskelijoille ja työttömille kaikkiin katsomolohkoihin. Palvelumaksut sisältyvät teatterilipun hintaan, joka on sama ostopaikasta riippumatta. Teatteriliput voit varata ja/tai lunastaa esimerkiksi teatteritalon Lippikseltä.

Päänäyttämö

Pieni näyttämö

 

Lataa katsomokartat PDF:nä sivun oikean ylälaidan infolaatikosta.

Väliaikatarjoilut

Väliaikatarjoilut näytöksiimme voit ostaa verkkokaupastamme etukäteen. Lue lisää väliaikatarjoiluista tai siirry suoraan verkkokauppaan.

Juhla- ja kokouspalvelut saman katon alta

Vuonna 1962 valmistuneen modernin teatteritalon tilat ovat käyneet läpi mittavat korjaukset vuosina 2014-2017. Alkuperäisen rakennusajan hengessä remontoitu talo tarjoaa nyt tyylikkäät puitteet niin teatterikokemukselle, kuin tilaisuuksiin ja juhliinkin. Kaikkien tilojen esteettömyys, akustiikka ja tekniikka vastaavat nykypäivän vaatimuksia. Tutustu teatteritalon vuokrattaviin tiloihin!

Teatteritalossa on tarjolla lounasta arkisin ravintola Kivessä, jonka keittiössä valmistuvat myös kolmen ruokalajin teatteri-illalliset. Ravintolapalvelujen laajenemisen myötä teatteritalossa järjestettyihin tilaisuuksiin ja kokouksiin voidaan yhdistää illanvietto ruoan ja teatteriesityksen parissa tai muuta ohjelmaa, jota teatteri toteuttaa tilauksesta.

Lämpimästi tervetuloa Turun Kaupunginteatteriin!