Palvelut ja liput

Näyttämöiden katsomokartat

Uusitussa teatteritalossa toimii kolme näyttämöä: Päänäyttämö, Pieni näyttämö ja Sopukka.

Lataa Päänäyttämön  katsomokartta(pdf)

Lataa Pienen näyttämön katsomokartta (pdf)

Turun Kaupunginteatteri toimii paraatipaikalla Aurajoen rannalla, kävelymatkan päässä Turun kauppatorista. Löydät teatteristamme palvelut juuri sinun ja ryhmäsi tarpeisiin.

Vuonna 1962 valmistuneen modernin teatteritalon tilat ovat käyneet läpi mittavat korjaukset vuosina 2014-2017. Alkuperäisen rakennusajan hengessä remontoitu talo tarjoaa nyt tyylikkäät puitteet niin teatterikokemukselle, kuin tilaisuuksiin ja juhliinkin. Kaikkien tilojen esteettömyys, akustiikka ja tekniikka vastaavat nykypäivän vaatimuksia. Tutustu teatteritalon vuokrattaviin tiloihin!

Kaikki palvelut saa saman katon alta

Teatteriliput ilman palvelumaksuja ja toimituskuluja noudat teatteritalon Lippikseltä. Teatteritalossa on tarjolla lounasta arkisin ravintola Kivessä, jonka keittiössä valmistuvat myös kolmen ruokalajin teatteri-illalliset. Ravintolapalvelujen laajenemisen myötä teatteritalossa järjestettyihin tilaisuuksiin ja kokouksiin voidaan yhdistää illanvietto ruoan ja teatteriesityksen parissa tai muuta ohjelmaa, jota teatteri toteuttaa tilauksesta.

Väliaikatarjoilut

Väliaikatarjoilut näytöksiimme voit ostaa verkkokaupastamme etukäteen. Lue lisää väliaikatarjoiluista tai siirry suoraan verkkokauppaan.

Lämpimästi tervetuloa Turun Kaupunginteatteriin!