Palvelut ja liput

Näyttämöiden katsomokartat

Lataa Päänäyttämön  katsomokartta (pdf)

Lataa Pienen näyttämön katsomokartta (pdf)

Sopukassa on numeroimaton katsomo, joka muuttuu kulloisenkin esityksen mukaan.

Tutustu tiloihin ja tee virtuaalikierros teatteritalossa.

Turun Kaupunginteatteri toimii paraatipaikalla Aurajoen rannalla, kävelymatkan päässä Turun kauppatorista. Löydät teatteristamme kolme näyttämöä, upean lämpiösalin, ravintolan sekä palvelut juuri sinun ja ryhmäsi tarpeisiin.

Teatteriliput

Turun Kaupunginteatterin lipunmyynnissä on keväästä 2018 alkaen ollut käytössä lohkohinnoittelutapa, jonka myötä lipun hinta Päänäyttämön ja Pienen näyttämön katsomossa riippuu siitä, missä osassa katsomoa paikka sijaitsee. Sen myötä eri hintavaihtoehtoja on tarjolla katsojillemme aiempaa enemmän.

Tarjoamme omiin esityksiimme edullisempia lippuja eläkeläisille, opiskelijoille, varusmiehille ja työttömille kaikkiin katsomolohkoihin. Palvelumaksut sisältyvät teatterilipun hintaan, joka on sama ostopaikasta riippumatta. Teatteriliput voit varata ja/tai lunastaa esimerkiksi teatteritalon Lippikseltä.

Päänäyttämö

Pieni näyttämö

 

Lataa katsomokartat PDF:nä sivun oikean ylälaidan infolaatikosta.

Väliaikatarjoilut

Väliaikatarjoilut näytöksiimme voit ostaa verkkokaupastamme etukäteen. Lue lisää väliaikatarjoiluista tai siirry suoraan verkkokauppaan.

Juhla- ja kokouspalvelut saman katon alta

Vuonna 1962 valmistuneen modernin teatteritalon tilat ovat käyneet läpi mittavat korjaukset vuosina 2014-2017. Alkuperäisen rakennusajan hengessä remontoitu talo tarjoaa nyt tyylikkäät puitteet niin teatterikokemukselle, kuin tilaisuuksiin ja juhliinkin. Kaikkien tilojen esteettömyys, akustiikka ja tekniikka vastaavat nykypäivän vaatimuksia. Tutustu teatteritalon vuokrattaviin tiloihin!

Teatteritalossa on tarjolla lounasta arkisin ravintola Kivessä, jonka keittiössä valmistuvat myös kolmen ruokalajin teatteri-illalliset. Ravintolapalvelujen laajenemisen myötä teatteritalossa järjestettyihin tilaisuuksiin ja kokouksiin voidaan yhdistää illanvietto ruoan ja teatteriesityksen parissa tai muuta ohjelmaa, jota teatteri toteuttaa tilauksesta.

Lämpimästi tervetuloa Turun Kaupunginteatteriin!