Love Me Tinder

Työryhmä

Teksti: Minna Koskela, Petja Lähde, Satu Rasila
Ohjaus: Mika Eirtovaara
Lavastus: Jani Uljas
Pukusuunnittelu: Tiina Valkama
Valosuunnittelu: Mika Randell
Äänisuunnittelu: Tuomas Rissanen
Naamioinnin suunnittelu: Anna Kulju

 

Rooleissa: Miska Kaukonen, Verona Maruska, Rinna Paatso, Jarkko Pajunen

Koskela - Lähde - Rasila

Ensi-ilta: 31.5.2018
Emma Teatteri, Naantali

Liput: 37 € / 36 € eläk. & opisk. Turun Kaupunginteatterin myyntipalvelun tai Ticketmasterin kautta. Tyky-ranneke käy maksuvälineenä Lippiksellä 8.6. asti.

 

Treffikomedia

"Näille treffeille menen ihan omana itsenäni vaan." Sanoi ei kukaan ei koskaan.

Suomessa on yli miljoona sinkkua, joten deittailu ei ole koskaan ollut niin kiivasta kuin nyt. Rakkaudennälässämme me kaikenikäiset ihmiset päädymme sovittamaan itseämme jos jonkinmoisiin vastakappaleisiin ja odotukset parisuhteellekin saavat helposti epärealistiset mittasuhteet. Vain paras versio itsestä on kyllin hyvä - mutta kenelle?

Emma Teatterissa kesällä 2018 nähtävä Love Me Tinder on komedia rakkaudesta, treffeistä ja sen Ainoan Oikean etsimisestä. Se sopii sekä niille, joiden kokemus treffeillä käymisestä on vuosien takaa että niille, jotka juuri nyt aktiivisesti deittailevat. Treffitilanteiden joskus absurdeillakin piirteillä herkuttelevan, sydämenlävistävän näytelmän ovat kirjoittaneet Minna Koskela, Petja Lähde ja Satu Rasila. Komediajumala Mika Eirtovaraan ohjauksessa yleisöä ja toisiaan lavalla hurmaavat näyttelijät Miska Kaukonen, Rinna Paatso, Jarkko Pajunen ja Maruska Verona.

Love Me Tinder on Turun Kaupunginteatterin ja Emma Teatterin yhteistuotanto.

 

Kuvat: Otto-Ville Väätäinen / Turun Kaupunginteatteri