Opiskelijat ja koululaiset

Turun Kaupunginteatteri tarjoaa koululaisille ja opiskelijoille monenlaisia etuja.

Opiskelija-alennukset

Turun Kaupunginteatteri tarjoaa useimpiin esityksiin opiskelija-alennuksen. Poikkeuksen muodostavat eräät vierailuesitykset, joihin on tarjolla vain perushintaisia lippuja.

Tällä hetkellä Turun Kaupunginteatterin omissa tuotannoissa ovat voimassa seuraavat opiskelijahinnat:

Bonnie & Clyde 15 € (perushinta 30 €)
Kissa kuumalla katolla 32 € (perushinta 38 €)
Suoraa puhetta 20 € (perushinta 28 €)
Toc Toc 32 € (perushinta 38 €)
Tom of Finland 37 € (perushinta 45 €)
Fingerpori 32 € (perushinta 34 €)

Vierailuesitysten hinnat vaihtelevat. Tarkista hinnasto ohjelmistosivuilta.

Viime hetken opiskelijaliput

Viime hetken opiskelijaedulla opiskelijat voivat ostaa liput arki-iltojen näytöksiin saman päivän aikana 10 eurolla.

Etu koskee kaikkia Turun Kaupunginteatterin omia esityksiä ja valittuja vierailuja Logomo- ja Domino-teattereissa maanantaista torstaihin, jos katsomossa on tilaa. Etu ei koske valittuja vierailuja eikä ulkopuolisten toimijoiden tilavuokrauksia. Lisätiedot teatterin myyntipalvelusta numerossa 02 262 0030 tai Hallin Lippis -lippukassalta.

Edun voi lunastaa Hallin Lippis -lippukassalta Turun Kauppahallista, Logomo- ja Domino-teatterien omilta lippukassoilta tuntia ennen esitystä tai soittamalla teatterin myyntipalveluun numerossa 02 262 0030. Etuhintaisen lipun voi varata vain esityspäivän aikana.

Opiskelijakanta-asiakkaat

Opiskelevat teatterin ystävät voivat ryhtyä Turun Kaupunginteatterin kanta-asiakkaiksi. Kanta-asiakkaat saavat alennuksia opiskelijalippujen hinnoista, kutsuja tapahtumiin ja muita etuja.

Lue lisää opiskelijakanta-asiakkuudesta.

Päiväkoti- ja koululaisryhmät

Vähintään 30 hengen ryhmien varauksiin sisältyy kaksi maksutonta lippua.

Esimerkiksi päiväkoti-ikäisistä koostuvien ryhmien kohdalla vapaalippujen määrää voidaan lisätä sen mukaan, kuinka monta opettajaa tarvitaan saattamaan ryhmää teatteriin.

Suunnitteletko teatterikäyntiä koululaisryhmän kanssa? Tutustu Turun Kaupunginteatterin opettajan oppaaseen!

Elämyspolku

Turun Kaupunginteatteri on mukana Turun kaupungin Elämyspolku-toiminnassa.

Teatterikäynti kuuluu Elämyspolun ohjelmaan kolmannella, viidennellä ja yhdeksännellä luokalla. Toivotamme peruskoululaiset opettajineen lämpimästi tervetulleiksi teatteriin Elämyspolku-hinnalla 12 € / lippu. Elämyspolkuun kuuluvat esitykset: Kissa kuumalla katolla, Toc Toc ja Suoraa puhetta.

Lue lisää Elämyspolusta.

Ysivip

Turun Kaupunginteatteri tarjoaa kaikille turkulaisille yhdeksäsluokkalaisille vapaan pääsyn omien tuotantojensa esityksiin maanantaista torstaihin. Kevätkaudella 2017 etu koskee Suoraa puhetta -puhe-esitystä.

Maksuttoman lipun saa Ysivip-korttia esittämällä tuntia ennen esitystä Logomo- tai Domino-teatterin lipunmyynnistä, mikäli näytöksessä on tilaa. Ei ennakkovarauksia.

Lue lisää Ysivip-toiminnasta.

Kissa kuumalla katolla -tehtäväpaketti lukiolaisille

Lukiolaisryhmille on tarjolla Kissa kuumalla katolla -näytelmään liittyvä tehtäväpaketti. Tutustu pakettiin näytelmän ohjelmistosivulla.

Ikärajat

Merkitsemme ikärajoilla esitykset, joissa on lapsille sopimatonta sisältöä. Myös lapsille suunnattujen esitysten yhteydessä on aina mainittu suositusikärajat.