Aukioloajat ja tietoa lipuista

Lippiksen aukioloajat

Lippis palvelee ti-la klo 12-19 osoitteessa Itäinen Rantakatu 14, Turku.

Huom!
Kauppahallin Lippiksen toiminta on loppunut syyskuussa 2017.

Turun Kaupunginteatterin lippumyymälä Lippis palvelee teatteritalon katutasossa osoitteessa Itäinen Rantakatu 14. Lippiksen aukioloaika on ti–la klo 12-19, josta viimeinen tunti (klo 18-19) on varattu saman päivän esitykseen tulevien lippujen lunastamiseen.

Puhelinpalvelumme 02 262 0030 palvelee kaikkia yksittäis-, ryhmä- ja yritysasiakkaita. Normaali puhelinpalveluaika on ma-la klo 9-19. Puhelusta ei veloiteta lisämaksuja.

Palvelemme myös sähköpostitse osoitteessa kaupunginteatteri.myynti@turku.fi.

Hinnat

Turun Kaupunginteatterin omien tuotantojen ja yhteistuotantojen tämänhetkinen hinnasto (perushinta/eläkeläiset/opiskelijat):

Viimeinen laiva arkiesityksiin kaikki liput 39 €, pe-la 47 €/42 €/39€
Paavo – Lentävä turkulainen 35 €/33 €/31 €
Seitsemän veljestä 39 €/37 €/35 €
Kybersielut 35 €/33 €/31 €
Molli aikuiset 12 €, lapset 10 €

Parasta elämässä 38 /36 /34 €
Pesärikko 27 /25 /20 €
Taru sormusten herrasta 42 /37 /21 €
Jukka Puotila goes Turku 35 /30 €
Dreamteam 38 /36 /34 €
Legenda pienestä luusta 25 /23 /15 €
Kiviä taskussa 39 /35 €

Vierailuesitysten hinnat vaihtelevat. Tarkista hinnasto ohjelmistosivuilta.

Alennukset

Turun Kaupunginteatteri tarjoaa alennuslippuja opiskelijoille ja eläkeläisille kaikkiin omiin esityksiinsä. Poikkeuksena ovat vierailuesitykset, joihin on tarjolla vain perushintaisia lippuja.

Alennuksen lunastaakseen opiskelijan on lippua ostaessaan esitettävä voimassa oleva opiskelijakortti tai todistus oppilaitokselta, eläkeläisten puolestaan eläkeläiskortti. Kortti on pidettävä mukana myös teatterissa.

Opiskelijat voivat maanantaista torstaihin ostaa ovelta liput Turun Kaupunginteatterin omiin esityksiin 10 euron hintaan. Lue lisää edusta. 

Kysy lipunmyynnistämme alennettuja hintoja myös varusmiehille ja työttömille!

Ryhmäasiakkaille tarjoamme erikoishintaisia lippuja Turun Kaupunginteatteriin omiin esityksiin. 30–49 hengen ryhmä saa jokaisesta peruslipusta euron alennuksen ja varaukseen sisältyy kaksi maksutonta lippua. Yli 50 hengen ryhmä saa jokaisesta peruslipusta kahden euron alennuksen. Lue lisää ryhmille tarjoamistamme palveluista.

Saattajakortin haltijat ja SPR:n Kulttuuriystävä-palvelun avustajat ja avustettavat pääsevät puoleen hintaan Turun Kaupunginteatterin esityksiin. 

Veikkauskortti oikeuttaa 5 euron alennukseen peruslipun hinnasta (ei voi yhdistää muihin etuihin) Turun Kaupunginteatterin omiin näytelmiin. Etu on voimassa maanantaista torstaihin, ostorajoitus 2 lippua/kortti. Veikkauskortti tulee olla mukana ja alennuksen saa teatterintalon Lippiksellä ja kaikissa Lippupisteen palvelupisteissä.

Lippuvaraukset

Liput voi lunastaa ilman toimituskuluja ainoastaan teatteritalon Lippikseltä. Yksittäiset liput tulee lunastaa viimeistään kahden viikon kuluttua varauksesta. Ryhmävaraukset on lunastettava kuukautta ennen esityspäivää.

Lunastettuja lippuja ei vaihdeta tai osteta takaisin.

Varaukset voi noutaa teatterin oman lippumyymälän lisäksi myös Lippupisteen ja Ticketmasterin (Emma Teatterissa esitettävien näytelmien liput) toimipaikoista. Lippujen hintaan lisätään tällöin Lippupisteen tai Ticketmasterin palvelumaksu.

Turussa Lippupiste ja Ticketmaster palvelevat mm. Stockmannin ja Sokos Wiklundin tavarataloissa sekä K-citymarketeissa, Prismoissa ja R-kioskeilla.

Hyväksytyt maksutavat

Teatteritalon Lippiksellä voi maksaa käteisellä, pankkikortilla tai Visa-, Visa Electron, Mastercard- ja Eurocard -luottokorteilla.

Lippumyymälässä otetaan vastaan myös lahjakortteja ja tyky-maksuvälineitä (rannekkeet, Smartum-kulttuurisetelit, Virikesetelit). Tyky-maksuvälineet käyvät kaikkiin Turun Kaupunginteatterin omiin esityksiin. Tyky-maksuvälineillä voi ostaa liput myös suurimpaan osaan vierailuesityksistä, tarkista asia vierailuesityksen omalta ohjelmistosivulta.

Kulttuurisetelit ja epassi käyvät maksuvälineenä teatteritalon Lippiksellä ja useissa Lippupisteen palvelupisteissä.

Ryhmiltä ja yrityksiltä liput voidaan myös laskuttaa. Tällöin perittävä laskutuslisä on eräpäivästä riippuen 10 tai 30 euroa.

Lippupiste

Turun Kaupunginteatterin lippuja voi ostaa Lippupisteen verkkokaupasta. Verkkokaupassa tehdyt lippuostokset maksetaan heti ja lippu.fi lisää hintaan kulloisenkin palvelumaksun ja toimituskulun.

Lippuja voi varata myös Lippupisteen puhelinpalvelun kautta numerossa 0600 900 900 (1,98 €/min+pvm/mpm). Palveluajat ovat ma–la klo 9–21, su klo 10–18 (poikkeukset juhlapyhinä mahdollisia).

Sekä puhelimitse että verkossa varatut liput voi noutaa Lippupisteen toimipaikoista kautta maan. Lippupiste palvelee mm. Stockmannilla, Turun Wiklundilla, K-citymarketeissa, Prismoissa ja R-kioskeissa.   

Lippupisteen kautta lunastettuihin lippuihin lisätään Lippupisteen palvelumaksu. Palvelumaksua ei peritä teatteritalon Lippikseltä lunastetuista lipuista.

Ticketmaster (Emma Teatterin esitykset)

Lippuja Turun Kaupunginteatterin kesäteatteriesityksiin Naantalin Emma Teatterissa voi ostaa Ticketmasterin verkkokaupasta.

Lippuja voi varata myös Ticketmasterin puhelinpalvelun kautta numerossa 0600 10 800 (1,98 euroa/min+pvm) tai 0600 10 020 (6,79 euroa/puhelu+pvm). Palvelu on avoinna maanantaista lauantaihin klo 8–21, sunnuntaisin ja pyhäpäivinä klo 10–18 (poikkeukset mahdollisia).

Sekä puhelimitse että verkossa varatut liput voi noutaa Ticketmasterin toimipaikoista kautta maan. Ticketmaster palvelee mm. Stockmanilla, Turun Wiklundilla, K-citymarkeissa, Prismoissa ja R-kioskeilla.   

Ticketmasterin kautta lunastettuihin lippuihin lisätään Ticketmasterin palvelumaksu. Palvelumaksua ei peritä Hallin Lippikseltä lunastetuista lipuista.

Esityksen peruuntuessa

Näytäntö peruuntuu vain ylivoimaisen esteen sattuessa.

Ensisijaisesti ostetut liput vaihdetaan toiseen esitykseen, mutta erityistilanteissa neuvottelemme myös muista vaihtoehdoista. Teatteri ei korvaa muita kuluja, kuten Lippupisteen palvelumaksuja.