Aukioloajat ja tietoa lipuista

Lippiksen aukioloajat

Lippis palvelee ti-la klo 12-19 osoitteessa Itäinen Rantakatu 14, Turku. Lisäksi Lippis palvelee esitykseen tulijoita aina tuntia ennen esitystä.

Poikkeusaukioloajat                                                        

la 20.4. suljettu
ke 24.4. avoinna klo 11-19                     
ma 29.4. avoinna klo 16-19
ke 1.5. lipunmyynti vain Iloiseen pornolaulukonserttiin (vain käteinen/pankkikortti)

Huom!
Kauppahallin Lippiksen toiminta on loppunut syyskuussa 2017.

 

Turun Kaupunginteatterin lippumyymälä Lippis palvelee teatteritalon katutasossa osoitteessa Itäinen Rantakatu 14. Lippiksen aukioloaika on ti–la klo 12-19, josta viimeinen tunti (klo 18-19) on varattu saman päivän esitykseen tulevien lippujen lunastamiseen.

Puhelinpalvelumme 02 262 0030 palvelee kaikkia yksittäis-, ryhmä- ja yritysasiakkaita. Normaali puhelinpalveluaika on ma-la klo 9-19. Puhelusta ei veloiteta lisämaksuja.

Palvelemme myös sähköpostitse osoitteessa kaupunginteatteri.myynti@turku.fi.

Suosittelemme asiakkaita käyttämään teatterin virallisia lipunmyyntikanavia eli teatterin omaa myyntipalvelua ja lippukassaa sekä Lippupisteen myyntipisteitä ja verkkokanavia.

Kesäaikana Lippiksen ollessa suljettu lippuja syksyn esityksiin saa osoitteesta lippu.fi ja kesäteatteriliput Emma Teatteriin myy ticketmaster.fi.

Hinnat

Teatterilipun hinta vaihtelee katsomopaikan sijainnin mukaan, eli käytössä on lohkohinnoittelu. Voit tutustua katsomokarttoihin täällä. Esityskohtaiset hinnat on kerrottu esityssivuilla kohdassa Tiedot.

Palvelumaksut sisältyvät lippujen hintoihin. Palvelumaksun suuruus vaihtelee lipun hinnan mukaan (2,50e-3,50e/lippu). Palvelumaksuja ei palauteta missään tilanteessa.

Teatterilippu toimii myös bussilippuna Föli-linjoilla esitykseen tullessasi. Lue lisää Föli-yhteistyöstä.

 

Alennukset

 

Turun Kaupunginteatteri tarjoaa alennuslippuja opiskelijoille, työttömille ja eläkeläisille kaikkiin omiin esityksiinsä. Poikkeuksena ovat vierailuesitykset, joihin on tarjolla vain perushintaisia lippuja.

Alennuksen lunastaakseen opiskelijan on lippua ostaessaan esitettävä voimassa oleva opiskelijakortti tai todistus oppilaitokselta, eläkeläisten puolestaan eläkeläiskortti. Kortti on pidettävä mukana myös teatterissa.

Opiskelijat voivat maanantaista torstaihin ostaa ovelta liput Turun Kaupunginteatterin omiin esityksiin 10 euron hintaan. Lue lisää edusta. 

Kysy lipunmyynnistämme alennettuja hintoja myös varusmiehille!

Ryhmäasiakkaille tarjoamme erikoishintaisia lippuja Turun Kaupunginteatteriin omiin esityksiin. 30–49 hengen ryhmä saa jokaisesta peruslipusta euron alennuksen ja varaukseen sisältyy kaksi maksutonta lippua. Yli 50 hengen ryhmä saa jokaisesta peruslipusta kahden euron alennuksen. Lue lisää ryhmille tarjoamistamme palveluista.

Saattajakortin haltijat ja SPR:n Kulttuuriystävä-palvelun avustajat ja avustettavat pääsevät puoleen hintaan Turun Kaupunginteatterin esityksiin. 

Veikkauskortti oikeuttaa 5 euron alennukseen peruslipun hinnasta (ei voi yhdistää muihin etuihin) Turun Kaupunginteatterin omiin näytelmiin. Etu on voimassa maanantaista torstaihin, ostorajoitus 2 lippua/kortti. Veikkauskortti tulee olla mukana ja alennuksen saa teatterintalon Lippiksellä ja kaikissa Lippupisteen palvelupisteissä.

Ohjelmistossa olevat omat esitykset:

Näytelmä joka menee pieleen, Hamlet, Komisario Palmun erehdys, Ihana Neiti N. eli Vartiovuoren arvoitus ja Katoava maa.

Erityisryhmiin kuuluvien lippuvaraukset

Mikäli liikut pyörätuolilla tai tarvitset avustajan tai tulkin esitykseen, liput kannattaa varata hyvissä ajoin etukäteen teatterin oman myyntipalvelun kautta numerosta 02 262 0030 tai sähköpostitse kaupunginteatteri.myynti@turku.fi.

Tulkkaus viittomakielelle voidaan järjestää, kun tulkkauksesta sovitaan etukäteen teatterin kanssa. Teatteri myös auttaa tarvittaessa tulkin valmistautumista tehtävään.

Lippuvaraukset

Yksittäiset liput tulee lunastaa viimeistään kahden viikon kuluttua varauksesta. Ryhmävaraukset on lunastettava kuukautta ennen esityspäivää, vierailuesitysten liput on lunastettava 2 kk etukäteen. Lunastettuja lippuja ei vaihdeta tai osteta takaisin.

Palvelumaksut sisältyvät lippujen hintoihin. Palvelumaksun suuruus vaihtelee lipun hinnan mukaan 2,50e-3,50e/lippu. Palvelumaksuja ei palauteta missään tilanteessa.

Varaukset voi noutaa teatterin oman lippumyymälä Lippiksen lisäksi myös Lippupisteen ja Ticketmasterin (Emma Teatterissa esitettävien näytelmien liput) toimipaikoista. Turussa Lippupiste palvelee mm. Stockmannin ja Sokos Wiklundin tavarataloissa sekä K-citymarketeissa, Prismoissa ja R-kioskeilla. Katso Ticketmasterin lähin lippukauppa täältä.

Lippupisteen toimipaikoissa lipputilaukseen lisätään 2 € toimitusmaksu. R-kioskilla lippupisteen lippujen toimitusmaksu on 1 € / lippu + 2 € / tilaus. R-kioskeilla ei voi maksaa lahjakorteilla.

Hyväksytyt maksutavat

Teatteritalon Lippiksellä voi maksaa käteisellä, pankkikortilla tai Visa-, Visa Electron, Mastercard- ja Eurocard -luottokorteilla.

Lippumyymälässä otetaan vastaan myös lahjakortteja ja tyky-maksuvälineitä (rannekkeet, Smartum-kulttuurisetelit, Virikesetelit). Tyky-maksuvälineet käyvät kaikkiin Turun Kaupunginteatterin omiin esityksiin. Tyky-maksuvälineillä voi ostaa liput myös suurimpaan osaan vierailuesityksistä, tarkista asia vierailuesityksen omalta ohjelmistosivulta. Mikäli haluaa lunastaa liput toisen henkilön tyky-maksuvälineillä, niin edellytämme, että mukana on maksuvälineen haltijan antama valtakirja.

Kulttuurisetelit ja epassi käyvät maksuvälineenä teatteritalon Lippiksellä ja useissa Lippupisteen palvelupisteissä.

Ryhmiltä ja yrityksiltä liput voidaan myös laskuttaa. Tällöin perittävä laskutuslisä on eräpäivästä riippuen 10 tai 30 euroa.

Lippupiste

Turun Kaupunginteatterin lippuja voi ostaa Lippupisteen verkkokaupasta. Verkkokaupassa tehdyt lippuostokset maksetaan heti ja lippu.fi lisää hintaan kulloisenkin toimituskulun.

Lippuja voi varata myös Lippupisteen puhelinpalvelun kautta numerossa 0600 900 900 (2,00 €/min+pvm/mpm). Palveluajat ovat ma–la klo 9–21, su klo 10–18 (poikkeukset juhlapyhinä mahdollisia).

Sekä puhelimitse että verkossa varatut liput voi noutaa Lippupisteen toimipaikoista kautta maan. Lippupiste palvelee mm. Stockmannilla, Turun Wiklundilla, K-citymarketeissa, Prismoissa ja R-kioskeissa.   

Lippupisteen kautta lunastettuihin lippuihin lisätään Lippupisteen toimitusmaksu. Toimitusmaksua ei peritä teatteritalon Lippikseltä lunastetuista lipuista.

Ticketmaster (Emma Teatterin esitykset)

Lippuja Turun Kaupunginteatterin kesäteatteriesityksiin Naantalin Emma Teatterissa voi ostaa Ticketmasterin verkkokaupasta.

Lippuja voi varata myös Ticketmasterin puhelinpalvelun kautta numerossa 0600 10 800 (1,98 euroa/min+pvm) tai 0600 10 020 (6,79 euroa/puhelu+pvm). Palvelu on avoinna maanantaista lauantaihin klo 8–21, sunnuntaisin ja pyhäpäivinä klo 10–18 (poikkeukset mahdollisia).

Sekä puhelimitse että verkossa varatut liput voi noutaa Ticketmasterin toimipaikoista kautta maan. Ticketmaster palvelee mm. Stockmanilla, Turun Wiklundilla, K-citymarkeissa ja Prismoissa. 

Ticketmasterin kautta lunastettuihin lippuihin lisätään Ticketmasterin toimitusmaksu. Toimitusmaksua ei peritä teatteritalon Lippikseltä lunastetuista lipuista.