Opiskelijakanta-asiakkuus

Opiskelijakanta-asiakas on Turun Kaupunginteatterin toisella asteella tai korkeakoulussa päätoimisesti opiskeleva vakikävijä.

Mikäli olet kiinnostunut opiskelijakanta-asiakkuudesta, lähetä sähköpostia osoitteeseen kaupunginteatteri.myynti@turku.fi ja kysy lisää!

Opiskelija-asiamiesedut kaudella 2017-2018

1. Opiskelija-asiamieshintaiset liput

Opiskelija-asiamies voi ostaa osaan Turun Kaupunginteatterin omista esityksistä opiskelija-asiamieshintaiset liput riippumatta ostettujen lippujen määrästä. Alennus on tällöin kolme euroa opiskelijalipun hinnasta (ei koske kaikkia esityksiä). Alennus ei ole voimassa ensi-illoissa.

Yli 10 henkilön ryhmävarauksissa opiskelija-asiamies saa 1 ryhmävapaalipun.
Yli 30 henkilön ryhmävarauksissa opiskelija-asiamies saa 2 ryhmävapaalippua.

Yli 10 hengen ryhmävaraukset on lunastettava teatterin omiin esityksiin kuukautta ennen esitystä ja vierailuesityksiin kolmen viikon kuluessa varauksesta. Kaikki alle 10 hengen varaukset on lunastettava kahden viikon kuluessa varauksesta. Opiskelija-asiamiehellä tulee olla mukana voimassa oleva opiskelijakortti, kun liput lunastetaan Lippikseltä.

Asiakasnumero

Uudet opiskelija-asiamiehet saavat käyttöönsä asiakasnumeron, joka tulee mainita aina lippuvarausta tehdessä. Vanhojen opiskelijakantisten asiakasnumeron säilyvät samana. Asiakasnumeron käyttö kerryttää ostosaldoa, ja kertyneestä saldosta palkitaan syysnäytäntökauden alussa teatteriasiamiestilaisuudessa.

Otathan huomioon, että Lippupisteen verkkokaupan ja myyntipisteiden kautta tehdyt ostot eivät näy saldossa. Huomioithan myös, että emme voi jälkikäteen siirtää ostoja asiakasnumerolta toiselle.

Opiskelija-asiamies on velvoitettu ilmoittamaan teatterille, kun hänen opiskelunsa päättyvät. Tällöin hänet voidaan halutessaan siirtää asiamiesrekisteriin.

2. Etuosto-oikeus

Opiskelija-asiamiehillä on etuosto-oikeus teatterin tuleviin omiin esityksiin. Ilmoitamme opiskelija-asiamiehille uusien näytelmien etuosto-oikeudesta aina ennen valtakunnallisen myynnin alkamista.

3. Ennakkoesitykset

Opiskelija-asiamiehet saavat kaksi vapaalippua teatterin omien tuotantojen ennakkonäytöksiin.

4. Tilaisuudet

Opiskelija-asiamiehenä saat kutsun Turun Kaupunginteatterin järjestämiin asiamiestilaisuuksiin ja tiedotustilaisuuksiin. Lisäksi opiskelija-asiamiehet kutsutaan teatterin mahdollisesti järjestämiin muihin tilaisuuksiin, kuten teatteriretkille.

5. Etutasot

Opiskelija-asiamiestoiminta perustuu aktiivisuuteen. Opiskelija-asiamiesstatus ja kaikki siihen liittyvät edut säilyvät, kun ostat näytäntövuoden (1.8.–31.7.) esityksiin yhteensä vähintään 10 lippua.

Taso 1: Permanto

  • 10-19 lippua näytäntövuoden aikana
  • 1 vapaalippu seuraavalle esityskaudelle
  • mahdollisuus osallistua maksullisille teatteriretkille*

Taso 2: Parveke

  • 20-49 lippua näytäntövuoden aikana
  • 2 vapaalippua seuraavalle esityskaudelle
  • mahdollisuus osallistua teatteriretkille edullisempaan hintaan*

Taso 3: Aitio

  • 50+ lippua näytäntövuoden aikana
  • kutsu kaikkiin Turun Kaupunginteatterin omien näytösten kutsuvierasensi-iltoihin (avec)
  • 4 vapaalippua seuraavalle esityskaudelle
  • mahdollisuus osallistua teatteriretkille veloituksetta avecin kanssa

*) teatteriretkille voi halutessaan ostaa paikan myös avecille

Vapaalippu oikeuttaa yhteen pääsylippuun Turun Kaupunginteatterin omiin esityksiin (ei koske ensi-iltoja eikä ennakkonäytöksiä). Otathan huomioon, että samaan näytökseen voi lunastaa korkeintaan kaksi kutsuvieraslippua.

Lippupalkinnot jaetaan syksyn asiamiestilaisuudessa. Lisäksi kolme näytäntövuoden aikana eniten lippuja myynyttä opiskelija-asiamiestä saavat tilaisuudessa yllätyspalkinnot.

Suosittele opiskelija-asiamiestoimintaa myös muille – tuo vaikka toiminnasta kiinnostunut ystävä mukanasi asiamies- tai julkistustilaisuuteemme! Uuden, aktiivisen asiamiehen houkuttelemisesta mukaan toimintaan on luvassa pieni yllätyspalkinto.

Turun Kaupunginteatteri pidättää oikeuden tehdä opiskelija-asiamiesetuihin ja -ehtoihin muutoksia.
Opiskelija-asiamiesalennusta ei voi yhdistää muihin etuihin tai tarjouksiin.

Kanta-asiakkuus valmistumisen jälkeen

Turun Kaupunginteatterin opiskelijakanta-asiakkuus on opiskelijoille räätälöity versio Turun Kaupunginteatterin asiamiestoiminnasta.

Lue lisää asiamiestoiminnasta tai kysy lisää myyntipalvelustamme numerossa 02 262 0030.