Opiskelijakanta-asiakkuus

Opiskelijakanta-asiakas on Turun Kaupunginteatterin toisella asteella tai korkeakoulussa päätoimisesti opiskeleva vakikävijä.

Tällä sivulla esitellään opiskelijakanta-asiakkuuden ehdot.

Oletko kiinnostunut opiskelijakanta-asiakkuudesta? Lähetä sähköpostia osoitteeseen kaupunginteatteri.myynti@turku.fi ja kysy lisää!

Kanta-asiakasedut

Opiskelijakanta-asiakas on Turun Kaupunginteatterin toisella asteella tai korkeakoulussa päätoimisesti opiskeleva vakikävijä. Kanta-asiakkaana voit ostaa itsellesi ja kavereillesi etuhintaiset liput ja kuulet teatterin uudesta ohjelmistosta aina ensimmäisten joukossa!

Opiskelijakanta-asiakkaana sinulla on oikeus alla mainittuihin etuihin:

1. Kanta-asiakashintaiset liput

Opiskelijakanta-asiakas voi ostaa itselleen ja opiskeleville ystävilleen kantishintaiset liput Turun Kaupunginteatterin omiin esityksiin riippumatta ostettujen lippujen määrästä.

Alennus on viisi euroa opiskelijalipun hinnasta tai viisi euroa peruslipun hinnasta, jos esityksessä ei ole erillistä opiskelijahintaa. Alennus ei ole voimassa ensi-illoissa eikä vierailuesityksissä.

Yli 10 hengen ryhmiin sisällytetään yksi vapaalippu. Yli 30 hengen ryhmiin sisällytetään kaksi vapaalippua.

Yli 10 hengen ryhmävaraukset on lunastettava teatterin omiin esityksiin kuukautta ennen esitystä ja vierailuesityksiin kolmen viikon kuluessa varauksesta. Kaikki alle 10 hengen varaukset on lunastettava kahden viikon kuluessa varauksesta.

Asiakasnumero

Opiskelijakanta-asiakkaana saat käyttöösi asiakasnumeron, joka tulee mainita aina lippuvarausta tehdessä. Asiakasnumeron käyttö kerryttää ostosaldoa, ja kertyneestä saldosta palkitaan syysnäytäntökauden alussa kanta-asiakastilaisuudessa.

Otathan huomioon, että Lippupisteen verkkokaupan ja myyntipisteiden kautta tehdyt ostot eivät näy saldossa. Huomioithan myös, että emme voi jälkikäteen siirtää ostoja asiakasnumerolta toiselle.

2. Etuosto-oikeus

Opiskelijakanta-asiakkailla on etuosto-oikeus teatterin tuleviin omiin esityksiin. Ilmoitamme kanta-asiakkaille uusien näytelmien etuosto-oikeudesta ennen valtakunnallisen myynnin alkamista.

3. Ennakkoesitykset

Opiskelijakanta-asiakkaat saavat kaksi vapaalippua teatterin omien tuotantojen ennakkonäytöksiin.

4. Tilaisuudet

Opiskelijakanta-asiakkaana saat kutsun Turun Kaupunginteatterin järjestämiin kantistilaisuuksiin ja tiedotustilaisuuksiin. Lisäksi kanta-asiakkaat kutsutaan teatterin mahdollisesti järjestämiin muihin tilaisuuksiin, kuten teatteriretkille.

5. Lippupalkinnot

Opiskelijakanta-asiakastoiminta perustuu aktiivisuuteen. Kanta-asiakasstatus ja kaikki siihen liittyvät edut säilyvät, kun ostat näytäntövuoden (1.8.–31.7.) esityksiin yhteensä vähintään 10 lippua.

Näytäntövuoden esityksiin tehdyistä ostoista palkitaan seuraavasti:

20–30 myytyä lippua: 1 kutsuvieraslippu
30–40 myytyä lippua: 2 kutsuvieraslippua
40–50 myytyä lippua: 3 kutsuvieraslippua
Yli 50 myytyä lippua: 5 kutsuvieraslippua

Kaikki kanta-asiakkaan näytäntövuoden aikana ostamat liput, myös alennusliput, kartuttavat kutsuvieraslippuihin oikeuttavaa saldoa.

Ota huomioon, että Lippupisteen verkkokaupan tai myyntipisteiden kautta ostetut liput eivät näy saldossa. Kanta-asiakkaan tulee tehdä lippuvaraukset ja -ostot teatterin myyntipalvelun kautta numerossa 02 262 0030, Hallin Lippis -lippukassalla Turun Kauppahallissa tai tuntia ennen esitystä Logomo- ja Domino-teatterien omilla lippukassoilla.

Kutsuvieraslippu oikeuttaa yhteen pääsylippuun Turun Kaupunginteatterin omiin esityksiin (ei koske ensi-iltoja eikä ennakkonäytöksiä). Otathan huomioon, että samaan näytökseen voi lunastaa korkeintaan kaksi kutsuvieraslippua.

Lippupalkinnot jaetaan syksyn kanta-asiakastilaisuudessa. Lisäksi kolme näytäntövuoden aikana eniten lippuja myynyttä kanta-asiakasta saavat tilaisuudessa yllätyspalkinnot.

Suosittele kantistoimintaa myös muille – tuo vaikka toiminnasta kiinnostunut ystävä mukanasi kantis- tai tiedotustilaisuuteemme! Eniten uusia, aktiivisia kanta-asiakkaita toimintaan houkutelleelle kantikselle on luvassa pieni yllätyspalkinto syksyn kanta-asiakastilaisuudessa.

Kanta-asiakkuuden ehdot

Kanta-asiakkuus perustuu aktiivisuuteen. Status säilyy, jos kanta-asiakas tuo näytäntövuoden aikana (1.8.–31.7.) 10 toteutunutta lippuostoa.

Opiskelijastatus tulee kysyttäessä todistaa opiskelijakortilla tai opintorekisteriotteella. Turun Kaupunginteatteri pidättää oikeuden tarkastaa opiskelijakanta-asiakkaiden opiskelijastatus.

Turun Kaupunginteatteri pidättää oikeuden tehdä kanta-asiakasetuihin ja -ehtoihin muutoksia.

Kanta-asiakasalennuksia ei voi yhdistää muihin etuihin tai tarjouksiin.

Kanta-asiakkuus valmistumisen jälkeen

Turun Kaupunginteatterin opiskelijakanta-asiakkuus on opiskelijoille räätälöity versio Turun Kaupunginteatterin asiamiestoiminnasta.

Lue lisää asiamiestoiminnasta tai kysy lisää myyntipalvelustamme numerossa 02 262 0030.