Asiamiestoiminta

Miten ryhdyn asiamieheksi?

Asiamieheksi pääseminen edellyttää 50 lippuvarausta yhden näytäntövuoden aikana. Varaukset voivat koskea eri esityksiä ja olla keskenään eri kokoisia.

Asiamiesverkostossa pysyminen edellyttää 50 varausta vuosittain.

Teatteriasiamies on Turun Kaupunginteatterin kanta-asiakas. Teatteriasiamiehenä voit ostaa ryhmällesi etuhintaiset liput ja kuulet teatterin uudesta ohjelmistosta aina ensimmäisten joukossa! Myös opiskelija voi toimia teatterin asiamiehenä, tällöin voimassa ovat opiskelijalippujen hinnat ja muilta osin tarjoamamme asiamiesedut.

Oletko kiinnostunut teatteriasiamiestoiminnasta? Ota yhteyttä Turun Kaupunginteatterin myyntipalveluun numerossa 02 262 0030 tai sähköpostitse osoitteessa kaupunginteatteri.myynti@turku.fi

Asiamiesedut

1. Asiamieshintaiset liput

Teatteriasiamies voi ostaa asiamieshintaiset liput Turun Kaupunginteatterin omiin esityksiin riippumatta ostettujen lippujen määrästä.

Alennus teatterin omiin esityksiin ja tiettyihin vierailuesityksiin on kolme euroa perus- tai eläkeläislipun hinnasta. Eläkeläislippu tekee joissakin esityksissä poikkeuksen asiamiesalennuksen myöntämiseen. Alennus ei ole voimassa ensi-illoissa.

Yli 30 hengen ryhmiin sisällytetään kaksi vapaalippua.

Yli 10 hengen ryhmävaraukset on lunastettava teatterin omiin esityksiin kuukautta ennen esitystä ja vierailuesityksiin kolmen viikon kuluessa varauksesta. Kaikki alle 10 hengen varaukset on lunastettava kahden viikon kuluessa varauksesta.

Asiakasnumero

Teatteriasiamiehenä saat käyttöösi asiakasnumeron, joka tulee mainita aina lippuvarausta tehdessä. Asiakasnumeron käyttö kerryttää ostosaldoa, ja kertyneestä saldosta palkitaan syysnäytäntökauden alussa teatteriasiamiestilaisuudessa.

Otathan huomioon, että Lippupisteen verkkokaupan ja myyntipisteiden kautta tehdyt ostot eivät näy saldossa. Huomioithan myös, että emme voi jälkikäteen siirtää ostoja asiakasnumerolta toiselle.

2. Etuosto-oikeus

Teatteriasiamiehillä on etuosto-oikeus teatterin tuleviin omiin esityksiin. Ilmoitamme asiamiehille uusien näytelmien etuosto-oikeudesta aina ennen valtakunnallisen myynnin alkamista.

3. Ennakkoesitykset

Teatteriasiamiehet saavat kaksi vapaalippua teatterin omien tuotantojen ennakkonäytöksiin. Liput varataan itse teatterin myyntipalvelusta.

4. Tilaisuudet

Teatteriasiamiehenä saat kutsun Turun Kaupunginteatterin järjestämiin asiamiestilaisuuksiin ja tiedotustilaisuuksiin. Lisäksi asiamiehet kutsutaan teatterin mahdollisesti järjestämiin muihin tilaisuuksiin, kuten teatteriretkille.

5. Etutasot

Teatteriasiamiestoiminta perustuu aktiivisuuteen. Asiamiesstatus ja kaikki siihen liittyvät edut säilyvät, kun ostat näytäntövuoden (1.8.–31.7.) esityksiin yhteensä vähintään 50 lippua.

Taso 1: Permanto

 • 50-299 lippua näytäntövuoden aikana
 • 4 vapaalippua ryhmävarauksiin
 • mahdollisuus osallistua teatteriretkille*

Taso 2: Parveke

 • 300-499 lippua näytäntövuoden aikana
 • 6 vapaalippua ryhmävarauksiin
 • keran vuodessa 2 lippua vapaavalintaiseen esitykseen + käsiohjelma, narikka ja väliaikatarjoilut (henkilökohtainen etu)
 • mahdollisuus osallistua teatteriretkille edullisempaan hintaan*

Taso 3: Aitio

 • 500+ lippua näytäntövuoden aikana
 • kutsu kaikkiin Turun Kaupunginteatterin omien näytösten kutsuvierasensi-iltoihin (avec)
 • 10 vapaalippua ryhmävarauksiin
 • keran vuodessa 4 lippua vapaavalintaiseen esitykseen + käsiohjelma, narikka ja väliaikatarjoilut (henkilökohtainen etu)
 • mahdollisuus osallistua teatteriretkille veloituksetta avecin kanssa

*) avecit teatteriretkille omakustannehintaan

Vapaalippu oikeuttaa yhteen pääsylippuun Turun Kaupunginteatterin omiin esityksiin (ei koske ensi-iltoja eikä ennakkonäytöksiä). Otathan huomioon, että samaan näytökseen voi lunastaa korkeintaan kaksi kutsuvieraslippua.

Lippupalkinnot jaetaan syksyn asiamiestilaisuudessa. Lisäksi kolme näytäntövuoden aikana eniten lippuja myynyttä asiamiestä saavat tilaisuudessa yllätyspalkinnot.

Suosittele teatteriasiamiestoimintaa myös muille – tuo vaikka toiminnasta kiinnostunut ystävä mukanasi asiamies- tai julkistustilaisuuteemme! Uuden, aktiivisen asiamiehen houkuttelemisesta mukaan toimintaan on luvassa pieni yllätyspalkinto. 

Turun Kaupunginteatteri pidättää oikeuden tehdä asiamiesetuihin ja -ehtoihin muutoksia.

Asiamiesalennusta ei voi yhdistää muihin etuihin tai tarjouksiin.