TARU SORMUSTEN HERRASTA

Taru sormusten herrasta hahmot tuomiovuoren edessä
14.2.–28.12.2018

18.12.2018 18.00

TARU SORMUSTEN HERRASTA

J. R. R. Tolkien
TARU SORMUSTEN HERRASTA
Kaikkien aikojen suurin fantasiaseikkailu

J. R. R. Tolkienin rakastettu Taru Sormusten Herrasta ® nähdään Turun Kaupunginteatterissa suurempana, kuin koskaan aiemmin Suomen näyttämöillä. Teatteriversio sormussaagasta tuo hobitit, velhot, örkit, haltiat ja mustat aaveratsastajat elävänä aivan silmiesi eteen. Tempaudut mukaan vauhdikkaaseen seikkailuun, jonka määränpäänä on Sauronin tuomiovuori ja näkymättömäksi tekevän sormuksen tuhoaminen. Vain onnistuminen aikeessa voi pelastaa Keski-Maan kansat. Avainroolissa hyvän ja pahan välisessä taistelussa on pienistä pienin, hobitti Frodo Reppuli. Hyppää mukaan hengästyttävän hienoon seikkailuun!

Lisätietoa syksyn 2018 lipuista: Parvella LOHKO 3:n katsomopaikoilla on näkörajoite. Iso lavaste-elementti peittää osittain näkymän takanäyttämölle. Tarinan juonta on kuitenkin mahdollista seurata myös parven reunapaikoilta.

Esitys kestää n. 3 h 40 min ja siinä on kaksi väliaikaa. Suositusikäraja on 11 vuotta.

Sormussaagan ohjaa Mikko Kouki, rooleissa mm. Stefan Karlsson, Hannes Suominen, Anna Victoria Eriksson, Mika Kujala, Markus Järvenpää, Kirsi Tarvainen, Teemu Aromaa, Markus Riuttu, Miska Kaukonen, Markus Ilkka Uolevi, Antti Kyllönen, Olli Rahkonen, Jonas Saari, Petri Rajala, Kimmo Rasila ja Jenni Kitti.
Arvio saatavuudesta:

Lähes loppuunmyyty

Tapahtumajärjestäjä: 
Turun Kaupunginteatteri

Sarjan tapahtumat

Tapahtuman osoite: 
(Turun Kaupunginteatteri, Päänäyttämö) Itäinen Rantakatu 14, 20800 TURKU
Turun Kaupunginteatteri, Päänäyttämö