KISSA KUUMALLA KATOLLA

Kissa kuumalla katolla
25.3.2017 19.00

KISSA KUUMALLA KATOLLA

Tennessee Williamsin vahva moderni klassikko vuodelta 1955. Sini Pesosen ohjaus nostaa esille teemoja, jotka ovat nyt aivan yhtä ajankohtaisia kuin 60 vuotta sitten. Tarinan keskiössä ovat perhesuhteet, valheet, identiteetti ja rakkaus.

Kissa kuumalla katolla
Tennessee Williams – ohjaus Sini Pesonen

Tänä vuonna Big Daddyn syntymäpäivillä on aivan erityistä syytä juhlaan: Pollittin suvun patriarkka on juuri saanut syöpätutkimuksesta puhtaat paperit. Tai niin kaikki Big Daddylle uskottelevat.

Juhlavieraiden joukossa ovat kissaksi kuumalla peltikatolla itsensä tunteva Margaret ja tämän alkoholisoituva aviomies Brick.
Perhe kokoontuu puuvillakuninkaan viimeisille syntymäpäiville perinnönjako mielessään. Kenet Big Daddy valitsee perintöprinssikseen – lapsettoman, juopon Brickin vai tämän unelmaelämää vaimonsa ja viiden lapsensa kanssa elävän veljen Gooperin? Illan aikana pinnalle nousee paljon vaikeaa, rumaa ja puhumatonta.

Kissa kuumalla katolla on Tennessee Williamsin vahva moderni klassikko vuodelta 1955. Sini Pesosen ohjaus nostaa esille teemoja, jotka ovat nyt aivan yhtä ajankohtaisia kuin 60 vuotta sitten. Tarinan keskiössä ovat perhesuhteet, valheet, identiteetti ja rakkaus.

Rooleissa nähdään muun muassa Pyry Nikkilä (Brick), Niina Koponen (Maggie), Taneli Mäkelä (Big Daddy) ja Eila Halonen (Big Mama).
Hinta: 

Perusliput 38 €, eläkeläiset 35 €, opiskelijat 32 €. Tyky-etu käy maksuvälineenä.

Arvio saatavuudesta:

Lippuja jäljellä vähän

Tapahtumajärjestäjä: 
Turun Kaupunginteatteri

Sarjan tapahtumat

Tapahtumapaikka: 
Tapahtuman osoite: 
(Logomo-teatteri) Köydenpunojankatu 14, 20100 TURKU
Logomo-teatteri