Ryhmät

Liput ja ruokailut ryhmille

Turun Kaupunginteatterista löydät juuri sinulle ja ryhmällesi sopivan teatterielämyksen! Tarjoamme ryhmäasiakkaillemme erikoishintaisia lippuja esityksiimme. 30–49 hengen ryhmä saa jokaisesta peruslipusta euron alennuksen ja varaukseen sisältyy kaksi maksutonta lippua. Yli 50 hengen ryhmä saa jokaisesta peruslipusta kahden euron alennuksen. Poikkeuksena ovat vierailuesitykset, joihin on tarjolla vain perushintaisia lippuja.

Kysy lisää ryhmävarauksista teatteriin:

Yritys- ja ryhmämyynti
Pia Neffling

040 574 6796
pia.neffling@turku.fi

Pian ja teatterin palveluiden englanninkielinen esittely Yardmate-sivustolla.

Suuren kysynnän vuoksi suosittelemme tekemään suuret ryhmävaraukset hyvissä ajoin, jopa puoli vuotta ennen esitystä.

Ryhmävarausten lunastaminen

Yli 10 hengen ryhmävaraukset on lunastettava teatterin omiin esityksiin kuukautta ennen esitystä ja vierailuesityksiin kolmen viikon kuluessa varauksesta. Kaikki alle 10 hengen varaukset on lunastettava kahden viikon kuluessa varauksesta.

Liput voi lunastaa joko teatteritalon omasta Lippis -lippumyymälästä tai Lippupisteen toimipaikoista. Liput voidaan myös lähettää laskutuksella.

Ilman toimituskuluja liput voi lunastaa ainoastaan Lippikseltä.

Väliaikatarjoilut ryhmille

Toivomme että yli 15 hengen ryhmät tekevät väliaikatilauksensa viimeistään viisi arkipäivää ennen näytöstä joko teatterin verkkokaupassa, myyntipalvelussa numerossa 02 262 0030 tai ryhmämyyjän kautta. Maksutapoina ennakkovarauksessa on laskutus (laskutuslisä 10 €) tai tarjoilut voi maksaa myös esitykseen tullessa viimeistään puoli tuntia ennen näytöksen alkua lämpiön väliaikamyyntitiskille (eli iltanäytöksissä klo 18.00-18.30 välisenä aikana tai päivänäytöksissä klo 13.00-13.30 välisenä aikana). Puoli tuntia ennen näytöstä lunastamattomat varauksen purkautuvat automaattisesti.

Väliaikatarjoiluesite ryhmille

Ruokailut ryhmille

25 henkilöä tai sitä suuremmat ryhmät voivat varata ennakkoon buffetruokailun teatterin lämpiöön tai Erkkeritilaan. Ryhmille löytyy kolme eri lounasmenuta ja illallismenuta, joista voi valita ryhmälle parhaiten sopivan vaihtoehdon varauksen yhteydessä.

Lisätietoja ryhmien ruokailuista teatterissa saat Turun Kaupunginteatterin myyntipalvelusta numerosta 02 262 0030 tai osoitteesta sanna.kiviranta@turku.fi