Logomo-teatterin palvelut

Logomo-teatteri mediassa

Teatteriväki ihastui Logomon akustiikkaan (Teija Uitto, Turkulainen 26.8.2014)
Turun kaupunginteatterin muutto Logomoon alkoi – katso video uusista tiloista (Olga Pihlman, Yle Turku 13.5.2014)
Turun kaupunginteatterille rakennettiin evakkotilat Logomoon (Toni Lehtinen, Helsingin Sanomat 13.5.2014)

350-paikkainen Logomo-teatteri (Köydenpunojankatu 14, 20100 Turku) toimii Turun Kaupunginteatterin päänäyttämönä teatteritalon peruskorjauksen ajan.

Logomo-teatteri on rakennettu Turun Kaupunginteatterin teatteritoimintaa varten Logomon tiloihin VR:n entiseen konepajaan.

Lataa Logomo-teatterin katsomokartta (pdf) 
Lataa Logomo-teatterin tekninen pohjapiirustus (pdf)

Näin saavut Logomo-teatteriin

Suosittelemme saapumaan Logomo-teatteriin julkisilla kulkuvälineillä. Bussit nro 20 ja 61 liikennöivät Turun Kauppatorilta Logomoon. Bussien reitit ja aikataulut voi tarkastaa Brahe-reittioppaasta.

Turun Kaupunginteatteriin on helppo saapua julkisilla liikennevälineillä pitemmänkin matkan päästä. Logomo-teatteri sijaitsee lähellä Turun päärautatieasemaa ja linja-autoasemaa. Kummaltakin asemalta kävelee teatterille noin viidessätoista minuutissa.

Pysäköinti

Logomon pihassa olevat parkkipaikat ovat maksullisia, 1 € / tunti. Parkkialueella on neljä automaattia, joissa pysäköinnin voi maksaa luottokortilla, käteisellä tai matkapuhelimella. Mikäli saavut teatteriin omalla autolla, muistathan maksaa tarpeeksi pysäköintiaikaa!

Logomo-teatteri ja Logomo-sali käyttävät samoja parkkipaikkoja, joten otathan huomioon, että parkkialueella voi olla ruuhkaa esitysiltoina.

Linja-autoille on Logomon pihassa maksuton parkkialue.

Henkilökunta

Logomo-teatterin aulaemäntänä toimii Tina Koivula-Arojoki, p. 040 808 6834. Aulaemäntä auttaa kaikissa asioissa teatteri-illan aikana.

Aulahenkilökuntamme tunnistaa Marimekon paidoista.

Lipunmyynti

Logomo-teatterin lipunmyynti palvelee tuntia ennen esitystä, ellei esitys ole loppuunmyyty. Maksuvälineinä käyvät ainoastaan käteinen ja pankkikortti ja saatavilla on ainoastaan alkavan esityksen lippuja.

Vaatesäilytys

Logomo-teatterin aulassa sijaitseva vartioitu vaatesäilytys avataan noin tuntia ennen esitystä. Vaatesäilytys maksaa Logomo-teatterissa 2,5 € / takki.

Voit ostaa vaatesäilytyksen etukäteen joko Lippu.fi-verkkokaupasta tai Hallin Lippikseltä. Netistä ostettaessa vaatesäilytyksen hinta on 2,5 €. Hallin Lippikseltä saat vaatesäilytyksen etuhintaan 2 €.

Suurten ryhmien kohdalla vaatesäilytysmaksu voidaan laskuttaa.

Logomo-teatterissa on käytössä myös MobiiliNarikka. Soita numeroon 060 6056 3012. Saat tekstiviestillä kuitin, joka sinun tarvitsee vain näyttää narikkahenkilökunnalle. Puhelun hinta on 3,19 € + mpm (sis. alv 24 %).

Esteettömyys

Sekä Logomo-teatterin lämpiötiloihin että teatterisaliin on esteetön pääsy, ja tiloissa on inva-wc. Katsomossa on rajoitettu määrä pyörätuolipaikkoja. Liikuntaesteisten paikat varataan teatterilta numerosta 02 262 0030. Henkilökohtaiset induktiosilmukat ovat käytössä Logomo-teatterissa.

Väliaikatarjoilu

Logomo-teatterin ravintolapalveluista vastaa Sunborn Catering. Suosittelemme varaamaan tarjoilut ennakkoon verkosta, sähköpostitse info@sunborncatering.com tai puhelimitse 02 445 6700 (ma–pe klo 9–16). Väliaikatarjoilut voi tilata myös paikan päältä tuntia ennen esitystä.

Logomo-teatteri mediassa

Teatteriväki ihastui Logomon akustiikkaan (Teija Uitto, Turkulainen 26.8.2014)
Turun kaupunginteatterin muutto Logomoon alkoi – katso video uusista tiloista (Olga Pihlman, Yle Turku 13.5.2014)
Turun kaupunginteatterille rakennettiin evakkotilat Logomoon (Toni Lehtinen, Helsingin Sanomat 13.5.2014)