Tom of Finland

Visit Turun ja Meyer Turun telakkakierros
24.05.2017

Turun kesä tarjoaa jälleen monipuolisesti lomatekemistä. Tapahtumien joukossa Aurajokirannassa näkyvät ja kuuluvat suuret purjelaivat miehistöineen sekä Europeaden kansantanssijat ympäri Eurooppaa. Opastettujen kierrosten joukossa erottuu turkulaiseen laivanrakennukseen tutustuttava kierros Meyer Turun telakalle.

Visit Turun ja Meyer Turun telakkakierros
24.05.2017

Turun kesä tarjoaa jälleen monipuolisesti lomatekemistä. Tapahtumien joukossa Aurajokirannassa näkyvät ja kuuluvat suuret purjelaivat miehistöineen sekä kansantanssijat ympäri Eurooppaa. Opastettujen kierrosten joukossa erottuu turkulaiseen laivanrakennukseen tutustuttava kierros Meyer Turun telakalle.

05.05.2017

Turun Kaupunginteatterin huikea Tom of Finland -musikaali saa kaksi lisäesitystä. Musikaali nähdään Tampereen Työväen Teatterissa 8.8. ja 9.8.2017.

20.03.2017

Musikaali haastaa katsojat ajatusleikkiin, että Tom of Finland ja hänen taiteensa ovat olleet maailmanlaajuisesti eräs suurimmista vaikuttajista homojen vapautumisessa ja tasa-arvoisemman aseman saavuttamisessa.

Mitä ei voi sanoa, se piirretään. Mitä ei voi piirtää, se lauletaan.

20.03.2017

”ToF pintaa syvemmältä” -keskustelusarja on studia generalia -tyyppinen luento- ja keskustelusarja Tom of Finlandin henkilöstä, taiteesta ja merkityksestä. Keskustelut käydään Logomon teatterin kahviossa, alustajina musikaalin tekijöitä, kirjailijoita ja sosiologeja. Tilaisuuksiin on vapaa pääsy.

Tom of Finland n. 1984 Los Angelesissa. Kuva: Philip Stuart.
Merkitse kalenteriin 23.3. / 6.4. / 27.4.
16.03.2017

”ToF pintaa syvemmältä” -keskustelusarja on studia generalia -tyyppinen luento- ja keskustelusarja Tom of Finlandin henkilöstä, taiteesta ja merkityksestä. Keskustelut käydään Logomon teatterin kahviossa, alustajina musikaalin tekijöitä, kirjailijoita ja sosiologeja.

01.03.2017

Turun kaupunginvaltuustolle ehdotetaan, että Logomon edusta nimettäisiin Tom of Finlandin aukioksi. Varsinaissuomalaisen taiteilijan taide on maailmanlaajuisesti tunnettua ja sillä on ollut merkittävää yhteiskunnallista vaikutusta vähemmistöjen oikeuksiin.

Behind the Scenes: Tom of Finland Movie -näyttely Logomossa
24.02.2017

Kaarinassa ja Turussa lapsuutensa ja nuoruutensa viettänyt Touko Laaksonen (1920–1991) on yksi kevään puheenaiheista. Touko alias Tom of Finland tunnetaan maailmalla taiteensa kautta homojen vapautumisen ja tasa-arvoisen aseman merkittävänä edistäjänä.

23.2.2017 11.00

Behind the Scenes: Tom of Finland Movie

Behind the Scenes: Tom of Finland Movie -näyttely päästää katsojat kulissien taakse ja tarjoaa ikkunan elokuvan teon maailmaan.

Sivut

Subscribe to feed