Osallisuus

Brett Saxby Apteekkimuseon sisäpihalla
Kulttuurikortti 10 vuotta
12.09.2017

Brett Saxby muutti Suomeen kahdeksan vuotta sitten. Hänen lempikohteitaan Turussa ovat jokiranta, Wäinö Aaltosen museo ja pääkirjasto.

Pansion Lähiösinfonia
Seuraa livelähetystä 17.9. klo 18.30
12.09.2017

Asukkaiden kanssa toteutettu Pansion Lähiösinfonia saa ensi-iltansa lentomajakalla Pansion Turun päivän juhlassa 17. syyskuuta. Kaikki alueen asukkaat ja turkulaiset ovat tervetulleita teoksen ensi-esitykseen ja juhlaan, jossa myös lentomajakan valotaideteos julkaistaan.

Forum-korttelia kehitetään
17.08.2017

Sairaala kokoaa asiakaspaneelia keskustelemaan hyvästä saattohoidosta. Paneeliryhmään haetaan henkilöitä, joilla on omakohtaista kokemusta saattohoitopotilaan läheisenä olemisesta tai henkilöitä, joilla on näkemyksiä saattohoidon toteuttamiseen.

Afrikan tähti -peli
Tule ja osallistu!
08.06.2017

Keväällä Forum-korttelissa sijainnut Kansalaistila on saanut jatkoa! Toiminta muutti muotoaan ja siirtyi kesän ajaksi Kauppatorille, Aurakadun puoleiselle laidalle. 18.7.–19.8. keskitytään Historian museo -hankkeeseen. Kontissa pääsee myös pelaamaan hyllyn kätköistä kaivettua Afrikan tähti -peliä.

Miehet maalaavat puisia perhosia
Vastaa järjestöjen tilatarpeita kartoittavaan kyselyyn!
07.06.2017

Yhtenäinen varauspalvelu kokoaa Turun kaupungin varattavat palvelut saman tietojärjestelmän alle ja helpottaa erityiseti järjestöjen toimintaa.

17.6.2017 12.00

Kaupunginosaviikot

Kaupunginosaviikot ovat tapahtumaviikkoja Turun eri kaupunginosissa, jotka kutsuvat viikko kerrallaan turkulaisia ja vieraita tutustumaan eri kaupunginosien ilmiöihin ja tapahtumiin. Ohjelmisto esittelee kaupunginosien omaleimaisuutta, paikallista identiteettiä sekä monikulttuurisuutta. Sekä pienempiä että suurempia tapahtumia sisältävät ohjelmakokonaisuudet ovat pääosin yleisölle ilmaisia.

Kuvassa havainnollisettu raitotietä katutilassa
Osallistu 25.6. mennessä ja vaikuta
26.05.2017

Turun raitiotien yleissuunnitelma ei antanut yksiselitteistä vastausta parhaasta vaihtoehdosta tulevaisuuden joukkoliikenteen järjestämiseksi. Yleissuunnitelman jatkoselvityksenä vertaillaan raitiotien ja superbussien eroja ja paremmuutta.

Älypuhelin on aina mukana
Liity digiraatiin!
24.05.2017

Lähivuosina on tiedossa uudistuksia digitaalisissa palveluissa. Tämän tueksi haluamme avata mahdollisuuden vaikuttaa digitaalisen foorumin kautta, joka ei katso aikaa eikä paikkaa.

Sivut

Subscribe to feed