Osallisuus

29.8.2017 10.00

Millainen on unelmien Varissuon keskuspuisto?

Tervetuloa mukaan suunnittelemaan, millainen olisi Varissuon unelmien keskuspuisto.

21.06.2017

Turun kaupungin tapahtumakalenterin yhteydessä toimiva harrastehaku on avoin kaikenlaisille harrastuksille. Kesäisten työpajojen tarkoituksena on avustaa seuratoimijoita omien harrasteidensa tietojen syötössä. Valitse sopivin ajankohta.

Tule ja osallistu!
08.06.2017

Keväällä Forum-korttelissa sijainnut Kansalaistila on saanut jatkoa! Toiminta muutti muotoaan ja siirtyi kesän ajaksi Kauppatorille, Aurakadun puoleiselle laidalle. 18.7.–19.8. keskitytään Historian museo -hankkeeseen. Kontissa pääsee myös pelaamaan hyllyn kätköistä kaivettua Afrikan tähti -peliä.

Miehet maalaavat puisia perhosia
Vastaa järjestöjen tilatarpeita kartoittavaan kyselyyn!
07.06.2017

Yhtenäinen varauspalvelu kokoaa Turun kaupungin varattavat palvelut saman tietojärjestelmän alle ja helpottaa erityiseti järjestöjen toimintaa.

17.6.2017 12.00

Kaupunginosaviikot

Kaupunginosaviikot ovat tapahtumaviikkoja Turun eri kaupunginosissa, jotka kutsuvat viikko kerrallaan turkulaisia ja vieraita tutustumaan eri kaupunginosien ilmiöihin ja tapahtumiin. Ohjelmisto esittelee kaupunginosien omaleimaisuutta, paikallista identiteettiä sekä monikulttuurisuutta. Sekä pienempiä että suurempia tapahtumia sisältävät ohjelmakokonaisuudet ovat pääosin yleisölle ilmaisia.

Kuvassa havainnollisettu raitotietä katutilassa
Osallistu 25.6. mennessä ja vaikuta
26.05.2017

Turun raitiotien yleissuunnitelma ei antanut yksiselitteistä vastausta parhaasta vaihtoehdosta tulevaisuuden joukkoliikenteen järjestämiseksi. Yleissuunnitelman jatkoselvityksenä vertaillaan raitiotien ja superbussien eroja ja paremmuutta.

Älypuhelin on aina mukana
Liity digiraatiin!
24.05.2017

Lähivuosina on tiedossa uudistuksia digitaalisissa palveluissa. Tämän tueksi haluamme avata mahdollisuuden vaikuttaa digitaalisen foorumin kautta, joka ei katso aikaa eikä paikkaa.

HubTurku-mainos
#kokeilevaturku #pruuvaamo #hubturku
15.05.2017

Turkuun perustettiin tilat kokeiluille, yhteisölliselle työskentelylle ja kaupunkiverstas-toiminnalle. Tervetuloa HubTurkuun!

Runosmäen asukkaat antavat palautetta omasta ympäristöstään
Asukkaat ovat lähiympäristönsä parhaat asiantuntijat
11.05.2017

Hyvä Arkiympäristö -hankkeen tavoitteena on löytää pysyviä toimintatapoja aitoon asukkaiden kuulemiseen kaupunkiympäristön kunnossapidon ja viihtyisyyden osalta.

Sivut

Subscribe to feed