TARU SORMUSTEN HERRASTA

Taru sormusten herrasta hahmot tuomiovuoren edessä
21.9.2018 18.00

TARU SORMUSTEN HERRASTA

J. R. R. Tolkien
TARU SORMUSTEN HERRASTA
Kaikkien aikojen suurin fantasiaseikkailu

Tätä on odotettu! Taru sormusten herrasta nähdään nyt suurempana, kuin koskaan aiemmin Suomen näyttämöillä. Teatteriversio rakastetusta sormussaagasta tuo hobitit, velhot, örkit, haltiat ja mustat aaveratsastajat elävänä aivan silmiesi eteen. Tempaudut mukaan vauhdikkaaseen seikkailuun, jonka määränpäänä on Sauronin tuomiovuori ja näkymättömäksi tekevän sormuksen tuhoaminen. Vain onnistuminen aikeessa voi pelastaa Keski-Maan kansat. Avainroolissa hyvän ja pahan välisessä taistelussa on pienistä pienin, hobitti Frodo Reppuli.

Luvassa on tarunhohtoa ja taikuutta Päänäyttämön täydeltä. Esityksen hurjia taistelukohtauksia ja stuntteja on harjoiteltu jo yli vuoden ajan, samoin taidokasta maskeerausta, puvustusta ja lavastusta on valmisteltu kauan. Helmikuussa jättituotannon kaikki palaset loksahtelevat yhteen ja kutsumme sinut mukaan hengästyttävän hienoon seikkailuun! Esitys kestää n. 3 h 40 min ja siinä on kaksi väliaikaa. Suositusikäraja on 11 vuotta.

Sormussaagan ohjaa Mikko Kouki, rooleissa mm. Stefan Karlsson, Hannes Suominen, Anna Victoria Eriksson, Mika Kujala, Markus Järvenpää, Kirsi Tarvainen, Teemu Aromaa, Markus Riuttu, Miska Kaukonen, Markus Ilkka Uolevi, Antti Kyllönen, Olli Rahkonen, Jonas Saari, Petri Rajala, Kimmo Rasila ja Jenni Kitti.
Estimate of ticket availability:

Tickets available

Event organizer: 
Turun Kaupunginteatteri
Event address: 
(Turun Kaupunginteatteri, Päänäyttämö) Itäinen Rantakatu 14, 20800 TURKU
Turun Kaupunginteatteri, Päänäyttämö