Elämysten talo

Teatteri on leikkiä, jossa on yhteiset säännöt

Turun Kaupunginteatteri kutsuu 3-5-vuotiaat Elämysten taloon toukokuun lopulla. Pienellä näyttämöllä pääsette seuraamaan vuorovaikutteista esitystä, jossa tutustutaan teatteriin.

Elämysten talo on osallistujille maksuton yleisötyön tapahtuma esityksen muodossa. Esitykset pidetään Turun Kaupunginteatterin Pienellä näyttämöllä 28.–31.5.2018. Jokaisena päivänä on kolme esitystä, joista kuhunkin mahtuu 250 katsojaa.

Esityksessä käymme läpi teatteriesityksen valmistumisen vaiheita tarinasta esitykseksi. Opimme, että teatteri on katsojien ja esiintyjien välistä leikkiä. Esityksen kesto on noin 30 minuuttia. Teatteri lähettää ilmoittautuneille päiväkodeille tulostettavan diplomin Elämysten taloon osallistuneille lapsille jaettavaksi.

Esitysajat ovat maanantaista 28.5. torstaihin 31.5. klo 9:00–9:30, 9:45–10:15 ja 10:30–11:00. Esityksiin ilmoittaudutaan Lyyti-järjestelmän kautta (linkit alla). Liput ovat numeroimattomat. Päiväkodit vastaavat itse mahdollisista teatterille matkustamisesta johtuvista kustannuksista.

Projekti toteutetaan yhteistyössä Turun AMK Taideakatemian oppilaiden kanssa.

Mahdolliset lisäkysymykset osoitetaan yleisötyön koordinaattori Iida Rekoselle osoitteeseen iida.rekonen@turku.fi.

Kiitos kaikille Elämysten talossa vierailleille!

Lava on lastattu!

 

Kuva Elämysten talon esityksestä 29.5.2018