Domino-teatterin palvelut

Domino-teatteri mediassa

Kaupunginteatteri sai uuden näyttämön (Teemu Nurmi, Turkulainen 21.5.2015)
Mahdollisuus siirtyä Dominoon tuli kaupunginteatterille hyvään aikaan (Ilkka Lappi, Aamuset 23.5.2015)

496-paikkainen Domino-teatteri Turun ydinkeskustassa (Humalistonkatu 7, 20100 Turku) tarjoaa sekä vierailuesityksiä että omia tuotantoja.

Domino-teatteri on 1950-luvulla perustettu nostalginen elokuvateatteri, joka toimii syksystä 2015 eteenpäin niin konserttien kuin teatteriesitystenkin näyttämönä.

Lataa Domino-teatterin katsomokartta (pdf)
Lataa Domino-teatterin tekninen pohjapiirustus (pdf)

Näin saavut Domino-teatteriin

Domino-teatteri sijaitsee Turun ydinkeskustassa osoitteessa Humalistokatu 7, vain viiden minuutin kävelymatkan päässä Kauppatorilta ja rautatieasemalta.

Domino-teatterin ympäristön parkkipaikat ovat pääsääntöisesti maksullisia arkisin klo 9–18 ja lauantaisin klo 9–15. Pysäköinti Turun keskustassa maksaa kadusta riippuen 3 € / tunti tai 1,5 € / tunti. Lähistöllä on myös parkkihalleja (City, Louhi). 

Henkilökunta

Domino-teatterin aulaemäntänä toimii Anna-Maria Sulkakoski, p. 040 510 0193. Aulaemäntä auttaa kaikissa asioissa teatteri-illan aikana.

Aulahenkilökuntamme tunnistaa Marimekon paidoista.

Lipunmyynti

Domino-teatterin lipunmyynti palvelee tuntia ennen esitystä, ellei esitys ole loppuunmyyty. Maksuvälineinä käyvät ainoastaan käteinen ja pankkikortti ja saatavilla on ainoastaan alkavan esityksen lippuja.

Vaatesäilytys

Domino-teatterin aulassa sijaitseva vartioitu vaatesäilytys avataan noin tuntia ennen esitystä. Vaatesäilytyksen hinta on 2,5 €. 

Voit ostaa vaatesäilytyksen etukäteen joko Lippu.fi-verkkokaupasta tai Hallin Lippikseltä. Netistä ostettaessa vaatesäilytyksen hinta on 2,5 €. Hallin Lippikseltä saat vaatesäilytyksen etuhintaan 2 €.

Esteettömyys

Sekä Domino-teatterin lämpiötiloihin että teatterisaliin on esteetön pääsy, ja tiloissa on inva-wc. Katsomossa on rajoitettu määrä pyörätuolipaikkoja. Liikuntaesteisten paikat varataan teatterilta numerosta 02 262 0030.

Väliaikatarjoilu

Domino-teatterin ravintolapalveluista vastaa Sunborn Catering.

Yli 10 hengen ryhmät voivat varata väliaikatarjoilut ennakkoon sähköpostitse info@sunborncatering.com tai puhelimitse 02 445 6700 (ma–pe klo 9–16). Tätä pienemmät ryhmät ja yksittäishenkilöt voivat ostaa tarjoilunsa paikan päältä esitysiltana.

Huomaathan, että väliaikatarjoiluja ei voi varata teatterissa ennen esitystä.

Video

Domino-elokuvateatterin tunnelmaa vuodelta 1957

Domino-teatteri mediassa

Kaupunginteatteri sai uuden näyttämön (Teemu Nurmi, Turkulainen 21.5.2015)
Mahdollisuus siirtyä Dominoon tuli kaupunginteatterille hyvään aikaan (Ilkka Lappi, Aamuset 23.5.2015)